Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Monday, June 11, 2012

PEMBANGKANG MULUT TERLOPONG KONVENSYEN MEDIA SOSIAL MELAKA PALING MERIAH DAN BERJAYA


BIG BOSS KONVESYEN, KAK EMY


SEKRETARIAT PERLAKSANA KONVENSYEN

\

HAND DANCE..


FORUM MEDIA SOSIAL


SAYA ANAK MELAKA, KITA KASI GEGAU PUN JOIN...


PENUH DEWAN...


LUCKY DRAW


TAHSA MANSHAHAR MAIN GITAR PUN ADA...


GIMIK PERASMIAN


1MALAYSIA...

KONVENSYEN MEDIA SOSIAL 1MALAYSIA NEGERI MELAKA TELAH SELAMAT BERLANGSUNG DENGAN JAYANYA SEMALAM DALAM KEADAAN YANG CUKUP MERIAH.

MACAM MANA TAK MERIAH, PESERTA YANG DATANG SEMUA SEMPOI DAN SEMUANYA MEMANG KAKI MEDIA SOSIAL YANG MEMANG LAYAN BENDA MACAM NI.

DEWAN PULAK PENUH SANTAK SAMPAI KE DINDING. HAMPIR 1300 ORANG YANG DATANG SEMALAM, 90% ADALAH ORANG MUDA BELIA MELAKA DAN PENGUNDI KALI PERTAMA PADA PRU 13 NANTI.

TOK ALI YANG MERASMIKAN KONVENSYEN INI PUN SANGAT HAPPY BILA NENGOK SEMUA YANG HADIR BEGITU BERSEMANGAT UNTUK MEMBANTU KERAJAAN BN BERPERANG DI ALAM SIBER UNTUK MEMASTIKAN PAKATAN PEMBANGKANG KALAH TERUK KALI INI.

AKU HARAP SANGAT YANG HADIR SEMALAM BOLEH TERUS KEKALKAN SEMANGAT BERPERANG NI SAMPAI SELESAI PRU13. KALAU KITA SEMUA BOLEH BUAT SEBAGAI SATU PASUKAN, PASTI KERJA YANG SUSAH AKAN JADI MUDAH. INSYALLAH..

BAGI PIHAK SEKTERIAT KONVENSYEN MEDIA SOSIAL 1MALAYSIA NEGERI MELAKA, AKU MERAKAMKAN BERJUTA-JUTA TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG HADIR MEMBERIKAN SOKONGAN HINGGA KONVENSYEN DI SINI DIKATAKAN SEBAGAI YANG PALING "COOL" SETAKAT INI.

TERIMA KASIH JUGA KEPADA SEMUA YANG MEMBERIKAN KERJASAMA, BUAH PENDAPAT DAN PELUH KERINGAT DALAM MENJAYAKAN KONVENSYEN INI.

KALAU ADA YANG SALAH SILAP, KITA LEBIH KURANG YER. JANGAN SIMPAN DALAM HATI.

TAHUN DEPAN KITA BUAT LAGI, APA MACAM???

JPX

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa