Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Saturday, December 28, 2013

WAJIB BACA:KISAH ANAK ROSMAH MASOR BELI RUMAH RM110JUTA


SATU PENJELASAN YANG MENARIK DAN YANG PASTINYA BENAR TENTANG ISU ANAK ROSMAH MANSOR YANG SEDANG HANGAT DIPERKATAKAN DI MEDIA SIBER KINI.

BACALAH DENGAN HATI YANG TERBUKA DAN MINDA YANG SAMA TERBUKA JUGA. NILAIKAN DAN KETAHUILAH BAHAWA IANYA LANGSUNG TIDAK ADA KENA MENGENGA DENGAN DENGAN PERDANA MENTERI MALAYSIA, JAUH SEKALI DENGAN SENARIO POLITIK DI SINI.

HANYA MEREKA YANG ADA AGENDA JAHAT SAHAJA CUBA MEMPOLITIKKAN PERKARA INI DEMI KEPENTINGAN POLITIK JAHAT MEREKA.

JPX

KESIAN Allahyarham Tun Abdul Razak. Tidak pasal-pasal namanya dikaitkan dengan penerbit filem Hollywood yang tidak ada talian darah dengan beliau.

Penerbit filem itu namanya Riza Shahriz Abdul Aziz. Selain daripada dia anak tiri kepada anak Tun Abdul Razak iaitu Mohd Najib, dia tak ada apa-apa pun pertalian dengan Tun Abdul Razak.

Mengikut cerita media Amerika dan media atas talian Malaysia, Riza Shahriz ini adalah anak isteri Mohd Najib, Rosmah Mansor dengan suami pertamanya yang dikenali sebagai Abdul Aziz bin Nong Chik.

Selain Riza Shahriz menjadi penerbit filem Hollywood yang sedang meningkat naik, dia juga menjadi bahan berita di Amerika kerana dikatakan telah membeli sebuah apartmen berharga AS$33.5 juta (kira-kira RM110 juta) di Central Park, New York.

Tun Abdul Razak diseret ke dalam cerita sensasi ini semata-mata kerana dia bapa Mohd Najib. Orang putih keliru dengan sistem pengenalan kita.

TERUS BACA >>>DI SINI<<<

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa