Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Sunday, June 24, 2012

AKHIRNYA BOB LOKMAN MASUK KERAJAAN!!!




SIANG MALAM PAGI PETANG CAKAP KERAJAAN JAHAT...
MACAM-MACAM DIA KATA BURUK KERAJAAN BN...
BAB SAKIT PENING PANDAI PULAK CARIK HOSPITAL KERAJAAN...
APA PASAL TAK CARIK HOSPITAL PEMBANGKANG???
OOOO...
AKU TERLUPA YANG PEMBANGKANG TAKDE HOSPITAL...
SEBAB TUJUAN MEREKA HANYALAH MEMBANGKANG...

JPX

23 comments:

Anonymous said...

Bob Lokman nie babi gemuk gila. Lain kali kalau sakit, balik ke kandang babi.

Anonymous said...

Bob Lokman nie babi gemuk gila. Lain kali kalau sakit, balik ke kandang babi.

Anonymous said...

Sama macam polis, polis rasuah, polis anjing tapi susah2 cari polis, Mahkamah pun sama Hakin itu tak betul, hakim ini tak betul tapi sekali menang saman spin 1000 kali

Anonymous said...

pas tak baut hospital sendiri ka.? Hospital kerajaan semua guna duit haram, ahli pas kena cari hospital swasta aja..itu kalau berani,,,,hanya juburi aja masuk hospital swasta sebab duit x abis makan ha ha ha

Anonymous said...

Kahkahkah...

Anonymous said...

masuk spital kerajaan tu.... UMNO BN yang salah.....

Anonymous said...

Nak masuk parti apa pun masuk la kannnn, tak kira la Pas ker, PKR ker, DAPIG ker....tapi x pyah lah kempen kutuk UMNO, selama x tau dosa pahala ker? tak tau dunia dan akhirat ker? nampak benar lah terdesak nak carik pulus dengan air lior tu kan......nak ceramah pun nak ade ilmu jugak, kalau dah dulunye belakon siang dan malam, tiba2 nak naik pentas ceramah....sebab nak dapat 10% hasil sedekah, tak tau malu ker...eiiii x paham la manusia mcm ni kan

Anonymous said...

N.Ajis akan mintak derma untuk bukak hospital wakaf buat penganutnya nanti. Hospital tu serba 'canggih', kalau dah takde harapan, boleh mintak doa dari nabi N.Ajis supaya masuk syurga Pork Nick dengan kadar segera..... kesian deBOB Lockman ni, tak merasa nak duduk kat hospital tu..

Anonymous said...

dia dah ludah dia jalit balik ke?

Jiwa Paradox said...

INI BUKTI BAHAWA KERAJAAN SEDIA ADA MEMANG BAIK DAN PATUT DIPUJI. WALAUPUN SI BOB NI KERJA DIA KUTUK KERAJAAN, BILA DIA MASUK HOSPITAL KERAJAAN MASIH DITERIMA DAN DILAYAN DENGAN BAIK.

Anonymous said...

Bob Lokman ini siang malam kutuk saja. Tiada yang baiknya kerajaan BN.

Anonymous said...

sapa yang kata hospital dibina duit kerajaan..adalah orang banggang..tak sekolah dan tak relevan...bayangkan berapa bnayak cukai kou orang kena..!!..makan KFC pun ada cukai kerajaan..belum lagi income tax..cukai pintu...dan semua cukai....semua duit KOU ORANG ..BODOH..

Anonymous said...

boboroi lokman mulut kau macam longkang. busuk hanyir hapak bau taik.sekarang dah terkangkang sakit menyibuk kat hospital kerajaan yang kau kutuk hari-hari tu pehal. masuk la hospital swasta. kau kan banyak duit. tiap malam orang bayar dengar ceramah temberang tu kau nak buat apa? tahu pulak cari hospital free, murah. pegi la singapork tu. tengok berapa kau kena bayar masuk hospital kerajaan dorang. tak kenag dik untung punya lembu pawah sekor ni. perut boroi , hati pun boroi busuk jugak..mampos lagi baik

Anonymous said...

Woiiii... anonymous June 26, 2012 12:18 am, ko ni lagi banggang, dah tau kerajaan tu guna duit cukai orang ngapa kata duit kerajaan tu haram.

Anonymous said...

Jgn terlalu bodor, nak bebini pun kena bayar cukai. Nak free pi tangkap kuyuplah...

Anonymous said...

dia sakit salah bn
dia batuk salah bn
dia skit perut salah bn


........... mentaliti

Anonymous said...

dia sakit salah bn
dia batuk salah bn
dia skit perut salah bn


........... mentaliti

Anonymous said...

dia sihat pun menyalahkan BN

La Reine said...

wah... masuk spital la pulak,.. kesian... semput sebab tak cukup nafas nak mengutuk kerajaan lagi kat pusat gossip pas di seluruh negara. takpe,.. masuk spital kerajaan, mintk sambung nyawa. nnt dah sihat, jgn lupa bayar bil,.. ala singget je pun. patu sambung la lagi aktiviti buat ketupat kat pondok gossip pas.

Anonymous said...

Dia orang jgn bg masuk hospital gomen... mampus nanti dlm hospital kata gomen taruh racun ....

Anonymous said...

eh yer ker..
"sapa yang kata hospital dibina duit kerajaan..adalah orang banggang..tak sekolah dan tak relevan...bayangkan berapa bnayak cukai kou orang kena..!!..makan KFC pun ada cukai kerajaan..belum lagi income tax..cukai pintu...dan semua cukai....semua duit KOU ORANG ..BODOH.."

tul ler tu..kerajaan mana ada duit, duit2 tu ler yg kerajaan kumpul..
So kerajaan gunakan duit tu utk buat macam2 kemudahan ler..ooo..gitu. Tapi dengor2 kerajaan sapu duit, rompak duit,..

mana satu yg betul..?
Kalau UMNO rompak semua tu..cam mana leh ada sekolah, IPTA, hospital, airport, pelabuhan, jalanraya dan lain2..bukan murah semua tu.

Anonymous said...

lagi cepat dia mampos lagi baik.
biar cepat masuk syurga.

betulke masuk syurga?

Tempurung Jantan said...

Cakap banyak pulak anjing2 Anwar. Duit cukai duit rakyat. Anjing2 Anwar ni bayar cukai ka.

PAS mana boleh buat Hospital. Duit cukai rakyat semua masuk dalam karung guni.

Lepas tu bahagi sama mereka. Duit yang Bob dapat melalui cukai karung guni tu dia buat apa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa