Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Friday, April 19, 2013

PANAS PETANG JUMAAT:LAGI VIDEO PANAS PEMIMPIN TERTINGGI PEMBANGKANG TERSEBAR
DAP secara mengejut hari ini mengumumkan pengguguran EXCO Kerajaan Negeri Selangor, Teresa Kok, daripada mempertahankan kerusi DUN Kinrara. Sehingga semalam tiada tanda-tanda Teresa akan digugurkan oleh DAP. Malah Teresa dianggap antara tunggak utama DAP Selangor memandangkan beliau exco kanan kerajaan.

Semalam Mykmu.net dan beberapa blog lain memainkan video wawancara bekas pembantunya yang membuat beberapa tuduhan membabitkan penyalahgunaan wang kutipan derma untuk ibu tunggal di Kinrara.

Tindakan pengunduran Teresa daripada kerusi Kinrara mencetuskan tanda tanya bahawa beliau melarikan diri daripada tuduhan tersebut dan ingin mencuci tangan dalam pelbagai isu membabitkan dirinya di Kinrara.

kalid-teresacock

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa