Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Tuesday, July 17, 2012

GEMPAR: TOK ALI "HUKUM" PENGAMAL MEDIA SOSIAL!!!

AKU MEMANG SALUTE HABIS PADA TOK ALI.

UNTUK JULUNG KALINYA, KERAJAAN NEGERI MELAKA DI BAWAH PENTADBIRAN TOK ALI TELAH MERANGKA SATU PROGRAM YANG SANGAT DINANTI-NANTIKAN OLEH PENGAMAL MEDIA SOSIAL DI MALAYSIA.

AKU DENGAR-DENGAR, TOK ALI ADA TUBUHKAN SATU AKADEMI YANG DINAMAKAN AKADEMI TRANSFORMASI MEDIA. 

TUGAS UTAMA AKADEMI INI ADALAH UNTUK MEMANTAU DAN MENILAI KEBERKESANAN MEDIA SOSIAL SEPERTI BLOG, FB DAN TWITTER. JADI MANA PENGAMAL MEDIA SOSIAL YANG BAIK AKAN DAPAT ANUGERAH.ITULAH LEBIH KURANG YANG AKU TAHU.

JADI KEPADA PENGENDALI BLOG, LAMAN PORTAL YANG BAIK AKAN MENDAPAT ANUGERAH DI ATAS KEHEBATAN MEREKA.  GOLONGAN INI DIHARGAI SEBAGAI TANDA KERAJAAN SEDIA ADA INI PEKA DAN PRIHATIN KEPADA SEMUA GOLONGAN TERMASUKLAH PENGAMAL MEDIA SOSIAL.

JADI UNTUK KALI PERTAMA INI, MALAM MALAYSIA MEDIA SOSIAL ICON AWARD AKAN DIADAKAN PADA 18 JULAI NI DI RESTOREN NELAYAN TITIWANGSA PADA JAM 8 MALAM.

AKU PUN BELOM DAPAT MAKLUMAT KHUSUS PASAL BENDA NI, TAPI AKU AKAN CUBA DAPATKAN DENGAN KADAR SEGERA DAN UPDATE DARI MASA KE SEMASA.

SYABAS KEPADA AKADEMI TRANSFORMASI MEDIA DAN TOK ALI YANG MEMBAWAKAN IDEA YANG SANGAT BERNAS INI. 

AKU SEBAGAI SEORANG BLOGGER RASA BANGGA KERANA ADA PEMIMPIN MACAM TOK ALI YANG SUDI MENUNJUKAN PENGHARGAAN KEPADA PENGAMAL MEDIA SOSIAL DENGAN MENGAJURKAN PROGRAM SEPERTI INI.

APAPUN, TOK ALI MEMANG STEADY!!!!

JPX

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa