Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Thursday, June 07, 2012

BUDAK-BUDAK 4B BUAT HAJAT PAKATAN PEMBANGKANG TERBANTUT


NAMPAKNYA PELUANG PAKATAN PEMBANGKANG UNTUK KE PUTRAJAYA SEMAKIN TIPIS. HARAPAN MEREKA UNTUK MEMENANGI HATI PENGUNDI MUDA SUPAYA MENYOKONG MEREKA TERNYATA GAGAL DAN TIDAK MEMBUAHKAN HASIL.

SELEPAS HIMPUNAN JUTAAN BELIA ANJURAN KEMENTERIAN BELIA DAN SUKAN BERJAYA DIADAKAN DENGAN JAYANYA, KINI TIBA PULA GILIRAN GERAKAN BELIA 4B UNTUK MENGUMPULKAN DAN MEMPERSEMBAHKAN KEKUATAN SEBENAR MEREKA KEPADA YAB PERDANA MENTERI.

HIMPUNAN EVOLUSI 4B BERTEMPAT DI I-CITY, SHAH ALAM, SELANGOR PADA TARIKH 9 JUN 2012, SABTU AKAN MENGUMPULKAN LEBIH KURANG 10,000 ORANG AHLI GB4B DARI SELURUH MALAYSIA UNTUK BERHIMPUN BERSAMA YAB PERDANA MENTERI.

AHLI GB4B INI DATANG UNTUK MENZAHIRKAN SOKONGAN MEREKA KEPADA KERAJAAN SEDIA ADA DAN KEPIMIPINAN YAB DATUK SERI NAJIB TUN RAZAK. INI ADALAH SATU BUKTI BAHAWA IKRAR DAN JANJI AHLI GB4B UNTUK MENJADI TULANG BELAKANG KEPADA KERAJAAN BN DILAKSANAKAN DENGAN KEADAAN YANG PALING SEMPURNA.MINTA SEBARAN OLEH SEMUA AHLI 4B KEPADA SEMUA KELUARGA 4B DIMANA SAHAJA ANDA BERADA JEMPUTAN KE PELANCARAN HIMPUNAN EVOLUSI NRC 4B MALAYSIA.

MARILAH KIITA SAMA-SAMA BERKUMPUL DAN MEMPAMERKAN KEGEMILANGAN 4B MENYOKONG KEPIMPINAN YAB PERDANA MENTERI MALAYSIA.

DIHARAP SEMUA AHLI 4B SEMUA PERINGKAT KLIK JOIN UNTUK BERSAMA-SAMA MAJLIS INI DAN SEBARKAN KEPADA SEMUA RAKAN-RAKAN FB ANDA.

KALAU PEMBANGKANG TERPAKSA TIPU BEBERAPA KERAT BELIA UNTUK JOIN KEJAHATAN MEREKA SEPERTI BERSIH 3.0, KALI INI KASI TAYANG KEHEBATAN GB4B KUMPULKAN BUDAK-BUDAK YANG 100% SOKONG KERAJAAN!!!


JPXNo comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa