Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Monday, June 18, 2012

ANWAR BERSEDIA BERSUMPAH PASAL AKAUN BERSUMPAH??!!!APASAL  SENYAP JER ANWAR BILA KES NI BANGKIT??
LANGSUNG TAKDE BUNYIK...
IYA TIDAK NAFI PUN TIDAK...
SEBUK SANGAT BERFIKIR APA NAK BOHONG KE??
SIBUK REKACIPTA BUKTI KE??

KITA TUNGGU JER APA YANG DIA NAK CAKAP...
APA YANG PASTI...
APA BENDA PUN DIA CAKAP...
SUDAH PASTI ITU ADALAH BOHONG..
SEBAB ANWAR IBRAHIM ADALAH PEMBOHONG...

JPX

KUALA LUMPUR 18 Jun - Bekas Penolong Gabenor Bank Negara Malaysia, Datuk Abdul Murad Khalid, bersedia memberikan kerjasama kepada pihak berkuasa, jika dikehendaki, berhubung dengan pengendalian akaun-akaun sejumlah RM3 bilion yang beliau percaya melibatkan Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Abdul Murad dalam satu kenyataan hari ini yang diperolehi oleh Bernama mengesahkan bahawa beliau pernah membuat akuan bersumpah pada tahun 1999 berhubung dengan pengendalian akaun-akaun itu.

Bagi menjawab pertanyaan-pertanyaan dari akhbar baru-baru ini, Abdul Murad berkata: “Saya telah memberi keterangan-keterangan yang diminta oleh pihak berkuasa.

"Dan saya juga bersedia untuk memberi kerjasama kepada pihak berkuasa, jika dikehendaki."

Dalam pendedahannya pada kira-kira 13 tahun lepas itu, Abdul Murad dilaporkan mendakwa Anwar mengawal sebanyak 20 akaun induk membabitkan aset, saham dan wang yang keseluruhannya bernilai lebih RM3 bilion.

Pelbagai pihak terutamanya di kalangan pertubuhan bukan kerajaan (NGO) dilaporkan mendesak Anwar memberi penjelasan berhubung dakwaan Abdul Murad itu. - BERNAMA

2 comments:

Anonymous said...

bab saiful hang kata tak perlu sumpah...tup tup la ni nak sumpah plak ble kantoi duet bilion2. memang dasar putaq belit daa..

Jijan Mali.... said...

Boleh percaya ke cakap si sesumpah ni??? Tak ada pulak kena panah dek petir. Cukup seronok kalau si sesumpah ni kena pahah dek petir. Sure hitam legam jadinya.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa