Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Monday, May 21, 2012

PANAS: ADA BLOGGER YANG "BERKASIH SAYANG" DENGAN CINA KOMUNIS DAP MELAKA???AKU MEMANG TAK BOLEH BLAH KALAU ADA LELAKI BERCINTA DENGAN LELAKI. 

PERBUATAN TERKUTUK NI MEMANG DIBENCI ALLAH SAMPAIKAN NABI MUHAMMAD SAW PUN TAK MENGAKU UMAT KALAU SESIAPA UMATNYA BERCINTA SESAMA JANTINA.

DALAM KITA SEBUK-SEBUK MELAWAN PERBUATAN TERKUTUK NI, ADA PULAK SORANG BLOGERR KITA NI PUN SEBUK "BERCINTA" SESAMA JANTINA.

DIA PUNYA KASIH SAYANG PADA "PASANGANNYA" SAMPAIKAN APA KEJAHATAN YANG "PASANGANNYA" BUAT, BLOGGER NI TAHU.

MEMANG HANDAL BETUL BLOGGER SORANG NI. SANGGUP BUAT PERKARA "LUAR TABII" UNTUK KENAL DENGAN LEBIH DEKAT SIAPA PASANGANNYA ITU.

BERKAT KESUNGGUHAN BLOGGER INI, DIA KINI SUDAH KENAL DENGAN LEBIH RAPAT "PASANGANNYA" ITU. KIRA LUAR DALAM DIA TAHU PERANGAI "PASANGANNYA ITU. 

KELAKUAN BAIK DAN JAHAT "PASANGANNYA" ITU SERING DILAPOR DI DALAM ENTRI DI BLOG NYA. SYABAS SAHABAT!!!

SATU YANG AKU TAK PUAS HATI ADALAH TENTANG PASANGAN BLOGGER TERSEBUT, SERAMAI-RAMAI  UMAT  MANUSIA DI DUNIA NI, CINA DAP KOMUNIS YANG MENJADI "KEKASIHNYA".

TAPI KALAU DAH SELERA DIA MACAM TU, APA KITA BOLEH BUAT. DAH JODOH DIA KOT...KIKIKIKI...

KALAU KORANG SEMUA NAK TAHU SIAPA BLOGGER YANG AKU MAKSUDKAN, KLIK >>>DI SINI<<<

JANGAN MARAH YER DENGAN APA YANG AKU DEDAHKAN NI YER SAHABAT!!! INI SEMUA UNTUK KEBAIKAN KITA SEMUA DAN UNTUK KITA BAGI TAHU SIAPA "PASANGAN" DIA SEBENARNYA!!!

JPX

3 comments:

Anonymous said...

Lu punya entry memang langsi la..kang kene baling batu kang..haha..

Jiwa Paradox said...

BERKATA BENARLAH WALAUPUN PAHIT...KIKIKIKI

Anonymous said...

sudah pun aku baca artikel aloq laloq dan pendapat aku orang orang melayu, kebanyakanya, tak dapat dinafikan boleh dibeli. kerana duit mereka sanggup melakukan perkara perkara yang diluar batas agama. kadang kita tengokkan walaupun untuk kebaikan, kalau tak asyuk tak der' crowd. kita disini sebok nak memartabatkan bangsa kita tapi mereka mereka ini tak sedar sedar lagi. aku berharap perjuangan kamu dan blogger blogger lain untuk mengegakkan kebenaran untuk agama, bangsa, raja raja melayu, dan negara mendapat keredhaan - insya allah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa