Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Wednesday, May 09, 2012

HANGAT: KERAJAAN NEGERI MELAKA HUTANG DENGAN PAS MELAKA???


Haha..nampak tak tang mana kantoinya penipuan pas ni?? Bangang punya pas melaka.. peratikan angka dalam kurungan tu.. adakah RM559,809.79 bersamaan dengan RM559.8 juta  ke tuan2?? 
Ratus ribu dengan juta pun tak tau nak bezakan. Aloqlaloq tak pasti cikgu yusuf wahab ajar cara membundarkan angka RM559,809.79 jadi RM559.8 Juta!!! Kot la mengajar sambil jual kerepek!!! Haha..
SELAMA NI KALAU AKU CAKAP PAS MELAKA NI MEMANG TERDIRI DARI KALANGAN MEREKA YANG BODOH, KORANG TAK PERCAYA.

KALI NI KORANG NILAI LER SENDIRI DI MANA TAHAP KEPANDAIAN ORANG PAS MELAKA DENGAN PENDEDAHAN OLEH ALOQLALOQ NI.

OLEH YANG DEMIKIAN, JANGAN BERKAWAN, BERSEKUTU DAN YANG PALING PENTING JANGAN UNDI PARTI POLITIK YANG TERDIRI DARI KALANGAN ORANG BODOH TERUTAMANYA PAS NEGERI MELAKA.

SEBAB ITU KAT MELAKA PAS TAK PERNAH MERASA MENANG SATU KERUSI PUN. JADI MEMANG TERNYATA ORANG MELAKA PANDAI SEMUANYA...HEHEHEHEH

KONON-KONON NAK KANTOIKAN ORANG SEKALI DAH KANTOI DIRI SENDIRI YANG BODOH....PADAN MUKA PAS MELAKA

JPX

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa