Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Sunday, April 01, 2012

HARAKAH AKHIRNYA TULIS BERITA BENAR!!!Jika dulu semasa perbicaraan kes Anwar liwat Saiful, Karpal Singh menyatakan kejadian liwat berlaku suka sama suka. Ekoran kenyataan Karpal itu ianya membuktikan kejadian Anwar meliwat Saiful benar-benar berlaku.

Hari ini pula Ahli Parlimen Kuala Selangor seolah-olah mengesahkan kegiatan tidak bermoral pemimpin anugerah tuhan tersebut. Dengan apa yang dikatakan beliau sepertimana dilaporkan harakahdaily sudah cukup untuk membuktikan apa yang dikatakan Datuk Nalla selama ini adalah benar. 

Dulu apa yang Nalla kata, juak-juak pak-khatan rakyat kata bohong, keling mabuk, itu ini dan sebagainya kutukan yang dilemparkan kepada Nalla.

Nah ! ambil kau hari ini , akhirnya pemimpin Pas sendiri yang mengesahkan apa yang dikatakan Nalla selama ini benar. 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa