Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Tuesday, February 21, 2012

NIK AZIZ KENA LUDAH DI MUKA DAN AKUR UNTUK KERJASAMA DENGAN YAHUDI

HARI TU SI TUA NI CAKAP MACAM NI PADA ANWAR IBRAHIM....
KUALA LUMPUR, 13 Feb: Mursyidul Am PAS, Tuan Guru Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat menggesa Datuk Seri Anwar Ibrahim menarik balik kenyataannya mengenai Israel seperti dilaporkan di Wall Street Journal (WSJ) atau menyaman majalah itu.

Beliau yang juga Menteri Besar Kelantan membuat gesaan itu dengan dipersetujui oleh seluruh ahli Majlis Syura Ulama PAS.

“Sekiranya kenyataan itu dilaporkan secara salah atau membawa maksud yang berbeza, maka saya dan seluruh ahli Majlis Syura Ulama menasihatkan Datuk Seri Anwar Ibrahim untuk mengambil tindakan undang-undang dengan menyaman Wall Street Journal bagi membersihkan nama beliau,” ujarnya dalam kenyataan media yang dikeluarkan malam ini.TAPI HARI NI ANWAR CAKAP MACAM NI....APA KES????

KUALA LUMPUR 21 Feb. - Ketua pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim menegaskan bahawa beliau tidak akan menyaman The Wall Street Journal (WSJ) berhubung kenyataannya mengenai Israel yang disiarkan oleh akhbar itu bulan lalu .
Beliau berkata, ini kerana akhbar itu turut menyiarkan kenyataannya mengenai 'kontinjen' iaitu syarat-syarat sebelum sokongan untuk melindungi keselamatan Israel dibuat. 


NIK AZIZ JANGAN MARAH SANGAT YER. DAH MEMANG GENG KAU YANG SORANG NI BERTUANKAN YAHUDI. NAK BUAT MACAM MANA LAGI???

KALAU DIA SAMAN WSJ, TENTU DIA KENA MARAH DENGAN YAHUDI. TENTU SAHAJA YAHUDI AKAN CAKAP DIA TAKDE PENDIRIAN. JADI TENTU YAHUDI TAK AKAN TAJA ANWAR DAN SUSAH LER ANWAR NAK DAPAT DUIT DARI YAHUDI.

DARI DIA KENA MARAH DENGAN YAHUDI, BAIK DIA TIPU JER NIK AZIZ.

NIK AZIZ PUN DAH TUA NYANYUK, GORENG SIKIT PUN  DAH KENA JUAL.

KEPADA NIK AZIZ, TERUSKANLAH KASIH SAYANG ANDA KEPADA ANWAR IBRAHIM. JANGAN MARAH-MARAH SANGAT ANWAR TU. NANTI KALAU DIA MENGADU PADA BOSS YAHUDI DIA, KAN SUSAH KITA...

NIK AZIZ PUN RELAKAN JER DIRI DAN PARTINYA UNTUK TERUS BERKHIDMAT DENGAN ANWAR DAN BOSSNYA, YAHUDI LAHNAKTULLAH!!!

JPX

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa