Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Tuesday, August 23, 2011

VIDEO PART 3:KAFIR HARBI YANG PATUT DIPERANGI!!!

Bahagian III dan terakhir pemeriksaan JAIS terhadap GMDU pada 3 Ogos 2011 yang dipertikaikan banyak pihak. Apapun kita jangan lari dari isu pokok iaitu gerakan kristianisasi terancang oleh pihak yang tidak menghormati kesucian Islam dan Perlembagaan Malaysia. Isu ini menuntut kerjasama semua pihak yang mengaku mempertahankan kesucian Islam di Malaysia, lebih-lebih lagi mereka yang melihat isu ini dari perspektif meneruskan kelansungan politik di Malaysia dalam cubaan "menuju ke Putrajaya".


Insya Allah, Tukang Screw akan dedahkan konspirasi terancang pihak-pihak yang tidak mahu melihat Islam terus subur di bumi bertuah ini pada masa-masa akan datang. Apapun isu ini mendedahkan kelemahan umat Islam dan pihak yang dipertanggungjawabkan menjaga dan mempertahankan Islam. Diharap ianya dapat menjadi iktibar bersama supaya masing-masing dapat menjalankan amanah yang dipertanggungjawabkan manakala di satu pihak lain perlu menyedari bahawa status Islam sebagai agama rasmi negara ini jelas termaktub dalam perlembagaan dan wajib dihormati jika mahu anutan dan pegangan anda dihormati oleh umat Islam di negara ini. Wallahualam.

SUMBER: SCREWKUAT

SUDAH TERANG LAGI NYATA....
KAFIR INI NAK JAHANAMKAN KITA...
TAPI AKAN DAYA...
ORANG KITA SATU AGAMA...
BERSUSAH PAYAH TOLONG MEREKA...

MELAYU DURJANA PENGKHIANAT BANGSA...
ROSAK AKIDAH PUNAH AGAMA...
DAPAT UPAH SERINGGIT DUA...
AGAMA DIJUAL TAKDE HARGA...

KALAU POLITIKUS YANG MENGAKU PEJUANG AGAMA...
JANGAN TENGOK HUJANG MATA AJA...
KALAU PEJUANG MANA PEDANGNYA...


JPXNo comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa