Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Wednesday, June 03, 2015

TENTERA KAFIR MAHU JADIKAN JOHOR NEGERI KAFIR!!!


Beberapa laman hari ini mendedahkan agenda jahat dan ganas pelampau evangelis Kristian cuba memprovokasi untuk menjadikan Johor untuk Jesus dengan tersebarnya video promosi program mereka yang penuh dengan ayat-ayat hasutan serta berbaur keganasan. –Pelampau Kristian Semakin Mengganas? Ingin Merampas Tanah Melayu?
Selepas pendedahan dibuat, kita dapati beberapa video promosi agenda jahat mereka telah pun dibuang dari alam maya. Namun, hasil kecekapan sahabat-sahabat yang sentiasa peka dengan agenda musuh ini maka video-video tersebut sempat dimuat turun.
[baca juga kemaskini 2 Jun 2015 – Johor Untuk Jesus – Kenapa Mereka Cuba Hilangkan Bukti?]

Berikut saya sertakan beberapa petikan skrin dari salah satu video tersebut yang berdurasi 59 saat.

1. Video yang memberi gambaran mahu merampas tanah Johor Bahru – seolah-olah mereka mahu rampas dan kuasai bumi Johor tersebut
2. Apabila berjaya mereka rampas Johor ini, mereka katakan Johor tidak akan lagi sama dengan sekarang. Apakah kerana mereka telah Berjaya murtadkan semua orang Melayu Islam di negeri Johor?
3. Mereka akan menghalau kita semua? Mereka bertekad untuk halau musuh mereka. Siapa musuh mereka? Kita orang Melayu Islam?
4. Mereka mahu jadikan Johor untuk Jesus. Mereka mahu jadikan Johor untuk Kristian.
5. Apakah mereka sanggup mati untuk jadikan Johor negeri Kristian?
6. Kenapa mereka telah buang video promosi agenda jahat mereka selepas ianya didedahkan? Apa yang mahu mereka sembunyikan
Kita seru agar pihak berkuasa memantau serta menyiasat agenda jahat musuh Islam. Apakah ini agenda dari anasir-anasir luar? Yang mempunyai hubungan dengan kuasa luar yang mahu melakukan kekacauan dan keganasan di Tanah Melayu ini? Pihak berkuasa MESTI menyekat kemasukan anasir-anasir yang mahu melakukan kacau bilau di Tanah Air kita yang aman ini. Tangkap dan halau mereka dari memijak di bumi ini.
Ya Allah
Selamatkanlah Tanah Melayu ini
Selamatkanlah aqidah anak cucu kami
Hancurkanlah mereka yang memusuhi Islam, mereka yang dari Yahudi dan Nasara

3 comments:

Anonymous said...

Haritu GST Sultan rajin mengomen... ni nak tgk sebagai ketua Agama Islam negeri johor ape pulak komen dia...

Anonymous said...

Sebenarnya Johor adalah negeri yang bersempadanan dengan negara Singapura. Byk tanah2 di Johor telah dibeli oleh kaum bukan bumiputera dan pelabur luar negara. Kononnya memodenkan dan merancakkan pertumbuhan ekonomi negeri Johor. Jika nak merancakkan ekonomi negeri Johor tak semestinya perlu menjual tanah terus dan membina prasarana kemudian jual tetapi rancang pajakan 99 tahun atau 199 tahun. Selepas tempoh pajakan selesai, tanah tersebut dipulangkan semula kepada kerajaan negeri. Pastikan undang2 negeri mengenai tanah Johor tidak boleh dipinda tanpa perkenan Sultan Johor. Sebab tu kurangkan pemilikan hartanah oleh org bukan bumiputera. Baru la tanah melayu tidak tergadai... Jgn suatu ketika nanti Sultan Johor memandang sekeliling tanah Johor dari istana banginda semuanya kaum bukan bumiputera. Jgn jd mcm Penang.

Anonymous said...

Perkara ini amat serious. Fasal Najib TMJ komen. Nape fasal ni dia saenyap je yek?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa