Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Monday, October 13, 2014

PENGGUNA MEDIA SOSIAL MELAKA SOKONG PESTA ARAK???

KLIK LINK DI ATAS SEGERA UNTUK TURUT SERTA DALAM PATISYEN BANTAH PESTA ARAK DI MELAKA.

SEMALAM SATU PATISYEN MEMBANTAH PESTA ARAK YANG AKAN DIADAKAN DI JONKER WALK MELAKA PADA 18/10/2014 TELAH DIMULAKAN SECARA ATAS TALIAN.

SETAKAT PAGI INI SUDAH LEBIH 14O ORANG TELAH TANDATANGAN PATISYEN INI TANDA MEREKA BANTAH PENGANJURAN PESTA ARAK DI MELAKA.SERAMAI-RAMAI ORANG ISLAM PENGGUNA MEDIA SOSIAL DI MELAKA, 140 ORANG JER YANG TANDATANGAN? MANA YANG LAIN???

KAMI HARAP SEMUA YANG TAHU DAN MAHU BANTAH PESTA ARAK NI DAPAT TANDATANGAN. LEBIH RAMAI LEBIH BAIK KERANA BILA KITA RAMAI BARU KITA KUAT.

KAMI JUGAK HARAP, UNTUK ISU INI KITA LETAKAN FAHAMAN POLITIK KITA KE TEPI BUAT SEMENTARA WAKTU. KALAU NAK DIPOLITIKAN, MEMANG TAK HABIS NANTI.PADA YANG DAH TANDATANGAN, KAMI UCAPKAN TERIMA KASIH DAN HARAP SANGAT DAPAT SEBARKAN KEPADA YANG LAIN. PADA YANG BELOM, SEGERA TANDATANGAN KERANA WAKTU SUDAH SINGKAT.

KEPADA SEMUA RAKAN BLOGGER SELURUH MALAYSIA, KAMI MINTAK TOLONG SANGAT DAPAT SEBARKAN LINK PATISYEN INI DAN BANTU KAMI BANTAH PESTA ARAK DI MELAKA.

JPX

                 http://goo.gl/0rw2To 1 comment:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa