Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Friday, October 25, 2013

PANAS:BAPAK MENTERI SOKONG CALON PAS #PRKSGLIMAU


DALAM SEBUK KEMPEN UNTUK MENGEKALKAN KUASA MEREKA DI DUN SG. LIMAU, PAS TERUS MENJAJA CERITA BOHONG DAN MELAKSANAKAN DUSTA!!!

JIKA SEMALAM HEBOH PASAL PENIPUAN CALON PAS YANG MENGAKU DIA ADALAH SAUDARA KEPADA ALHARHUM USTAZ AZIZAN, HARI NI MEREKA CUBA PULA BERBOHONG LAGI. BACA >>>DI SINI<<<


LAWATAN CALON PAS KE RUMAH AYAH KEPADA  MEJAR JENERAL DATO' SERI JAMIL KHIR BAHAROM CUBA DIMANIPULASI DEMI MERAIH SOKONGAN KEPADA PAS.

GAMBAR YANG DIRAKAMKAN TELAH DISALAH ERTI DAN PUAK PEMBANGKANG TELAH MENGATAKAN BAHAWA AYAH KEPADA JAMIL KHIR TURUT BERDOA UNTUK KEJAYAAN CALON PAS DAN KALAH KEPADA CALON BN.


HARAKAH PUN ADA LAPOR PASAL LAWATAN INI TAPI SIKIT PUN TAKDE PETIK CERITA PASAL AYAH JAMIL KHIR DOA UNTUK KEJAYAAN PAS DALAM PRK INI.

BACA LAPORAN HARAKAH >>>DI SINI<<<

TAPI KENAPA HARAKAH TAKDE LAPOR PASAL AYAH JAMIL KHIR DOA KEJAYAAN CALON PAS???

ADAKAH INI SALAH SATU CARA PAS UNTUK KEMPEN DAN RAIH SOKONGAN PENGUNDI DI DUN SG. LIMAU???

ADAKAH BOHONG DAN DUSTA ADALAH CARA PAS GUNA UNTUK KEMPEN DAN MERAIH SOKONGAN???


AKU RASA KALAU ALLAH BENARKAN PAS MENANG DALAM PRK INI, TIPU DAYA DAN PEMBOHONGAN ADALAH FAKTOR BESAR YANG MENYUMBANG KEPADA KEMENANGAN MERAKA.

KALAU KITA ORANG ISLAM DAN SEDAR BAHAWA BOHONG ADALAH DOSA BESAR, MAKA KITA AKAN TOLAK MEREKA YANG AMAL PEMBOHONGAN SEBAGAI AMALAN DALAM PARTI POLITIK MEREKA.

SEMOGA KEBENARAN AKAN MENANG DAN KEBENARAN YANG MENJADI PILIHAN KEPADA WARGA DUN SG. LIMAU!!!

JPX

1 comment:

Anonymous said...

kalau setakat tipu & bohong, apa la nak di herankan sgt....sedangkan kalimah ALLAH pun PAS sanggup gadai....kalau kali ini PAS menang pun,apalah nak di herankan.....menang cara menipu....tunggu saja la laknat & bala dari tuhan....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa