Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Wednesday, July 31, 2013

PENGKID ANJING DITAHAN!!


Maznah Mohd. Yusof, jurulatih anjing yang dipercayai terlibat dalam rakaman video menghina Islam bertajuk '1 Hari Di Hari Raya' ditahan polis petang ini.

Wanita berusia 38 tahun itu ditahan di Bukit Beruntung kira-kira pukul 3 petang sebelum dibawa ke Jabatan Siasatan Jenayah Komersial, Ibu Pejabat Polis Bukit Aman untuk disiasat mengikut Seksyen 298A Kanun Keseksaan. - UTUSAN ONLINE

3 comments:

Tai An Jing said...

Sudah ramai Melayu Bebal Munafik yang terdorong untuk hidup bebas tanpa agama saperti Minah Anakharam ini. Didokong oleh perjuangan hak asasi manusia bersama anjing aliran PKR-DAP, dan dibisukan oleh PAS kerana menjaga hati Nik Ajis.

Cinabeng tersenyum melihat betapa tongongnya Melayu2 Munafik ini dan teramat murah upahnya mereka ini untuk menghina bangsa dan agama sendiri, hanya dengan menepuk kepala saperti anjing sahaja sudah cukup membanggakan mereka.

Tipah Koyak pun dalam kategori Betina Haramjadah juga, taraf anjing kurap belaan PKR.

Anonymous said...

Anjing pun tahu malu...

Anonymous said...

Anjing pun tahu malu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa