Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Tuesday, July 23, 2013

PANAS PAGI SELASA:BEBERAPA NGO BESAR PRO KERAJAAN SOKONG PAS DI PRK KUALA BESUT!!!AKU KASIHAN SUNGGUH DENGAN ORANG BEBAL YANG BUAT BENDA NI. 

KALAU DAH SANGAP SANGAT TAKDE ISU NAK BUAT KEMPEN, TAK PAYAH LER SAMPAI PERLU BUAT BENDA BODOH MACAM NI.

RISALAH DALAM GAMBAR DI ATAS TELAH DIEDARKAN DI SELURUH DUN KUALA BESUT.

AKU SENDIRI TELAH MENGHUBUNGI BEBERAPA ORANG PIMPINAN TERTINGGI PERKASA, MBM DAN GPMS BERTANYAKAN TENTANG APAKAH MEREKA TELAH MENCETAK RISALAH INI DAN MENGEDARKAN.

SEPERTI YANG AKU JANGKA, MEREKA TELAH MENAFIKAN SEKERASNYA HAL INI DAN TIDAK TAHU MENAHU TENTANG PERKARA INI.

MEREKA JUGA TERKEJUT DENGAN PERKARA INI DAN TELAH MULA SIASAT SIAPA DALANG DALAM KEADAH KEMPEN BODOH INI YANG TELAH MENCEMARKAN NAMA BAIK PERTUBUHAN MEREKA.

AKU SANGAT SYAK INI KERJA PIHAK LAWAN KERANA SEMUA PERTUBUHAN YANG TERTERA DI RISALAH INI TIDAK ADALAH PENYOKONG KUAT BARISAN NASIONAL DAN MENOLAK GERAKAN 16:16 YANG DIJAJA OLEH PEMBANGKANG.

KEPADA PIHAH YANG BUAT BENDA BODOH INI DAN PIHAK PAS, TAK PAYAH LER BUAT BENDA BODOH NI.

TAK PAYAH KAU LIBATKAN PERTUBUHAN INI DALAM KANCAH POLITIK KEJI KORANG. PAS JANGAN TUNJUK TERDESAK SANGAT DAN SAMPAI KENA BUAT BENDA YANG BUKAN-BUKAN MACAM NI.

LEBIH BANYAK BENDA YANG PAS BUAT, LEBIH MENYAMPAH ORANG PADA KORANG DAN LEBIH CERAH HARAPAN KORANG UNTUK KALAH 24 HARIBULAN NANTI.

APA YANG PASTI... KUALA BESUT BERTAMBAH BIRU!!!

JPX 

1 comment:

Anonymous said...

16:16 ADALAH BUKTI TENTANG BAGAIMANA UMATAN-WASATUN HAMPIR TEPAT TERBAHAGI DUA DI TENGAH DAN DALAM MASA SAMA AL-KAFIRIN HAMPIR 100% BERTUMPU DI TENGAH. HANYA TAKDIR YANG DAPAT MENGHALANG TERTEGAKNYA BENDERA AL-KAFIRUN DI DATARAN TANAH MELAYU

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa