Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Saturday, November 03, 2012

PENCERAMAH PAS PUNYA ANAK PEREMPUAN TAYANG LURUH PAYUDARA!!!???

KREDIT UNTUK MPP ONLINE

Korang tengok betul-betul gambar diatas.., korang rasa anak penceramah PAS yang mana satu pakai macam tu punya seksi sampai menampakkan lurah berahi beliau?

Kalau korang dengar penceramah tu punya ceramah agama, memang dahsyat beb.. Memang menginsafkan..

Agak-agak korang, sapakah bapak kepada remaja yang beraksi tayang lurah diatas tu? Gua bagi hint yee..., penceramah Pas tersebut merupakan bekas artis.. Cuba korang cari.. Hehehehe..

Mengikut KPI bapak dia, kebanyakan pemimpin dalam negara ni tak betul.. Malah bapak dia jugak pernah hentam Najib kerana tak mampu didik Rosmah suruh tutup aurat..

Sekarang ni, rupanya anak dia sendiri tunjuk lurah pada umum.. Apa punya bapak la penceramah Pas tu kannn...

So.., inilah realiti yang ada didalam Pas beb.. Dorang tu pandai cakap je itu dan ini, padahal dorang pun taklah sebaik manapun..

Kalau nak dedahkan pasal perilaku moral anak-anak dan keluarga pemimpin-pemimpin Pakatan, memang korang semua akan terkejut nanti..

Tapi memandangkan Rafizi dah mula dulu.., so kita sama-sama lah tunggu sapa pulak kena londeh lepas ni yee...

Tengkiu Rafizi sebab 'buka jalan'... Hahahaha...

1 comment:

Anonymous said...

woiii bg tau la aku sape bapaknye..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa