Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Thursday, September 20, 2012

DAP MELAKA CEDERA PARAH TERBAKAR 98%

 


KEMARAHAN UMAT ISLAM DI MALAYSIA TERHADAP KEBIADAPAN PARTI POLITIK ALA KOMUNIS, DAP MEMANG TIDAK DAPAT DIBENDUNG LAGI,.

BARISAN PIMPINAN MEREKA YANG BIADAP SENTIASA SAHAJA MENCARI RUANG DAN PELUANG BAGI MENGHURU-HARAKAN NEGARA MALAYSIA YANG TERCINTA INI.

PIMPINAN DAP MEMANG SANGAT BIADAP DAN KURANG AJAR HINGGA SANGGUP MEMPERSOALKAN JUGA MEMPERSENDA AGAMA ISLAM DALAM PERMAINAN POLITIK KOTOR MEREKA.

TERBARU, PENGERUSI DAP PERAK, NGEH KOO HAM YANG MEMANG TERKENAL DENGAN MULAT LANCANG PERSIS LONGKANG SEKALI LAGI CARIK HAL DENGAN UMAT ISLAM.

KAFIR HARBI NI MEMPERSOALKAN DAN SEOLAH-OLAH MEMPERSENDAKAN USAHA KITA UMAT ISLAM DALAM MEMPERTAHANKAN KESUCIAN AGAMA ISLAM.

KELANCANGAN DAN KEBIADAPAN KAFIR HARBI INI TELAH MEMBANGKITKAN KEMARAHAN SEMUA UMAT ISLAM TERMASUK GOLONGAN BELIA DI MELAKA.

PETANG TADI, GB4B MELAKA DAN BEBERAPA PERTUBUHAN BELIA YANG LAIN TELAH BERHIMPUN SECARA AMAN DI HADAPAN PEJABAT PARTI DAP MELAKA UNTUK MELAHIRKAN RASA MARAH, GERAM, BENCI TERHADAPAN KEBIADAPAN PIMPINAN DAP.

DALAM PERHIMPUNAN ITU, BELIA MELAKA MENCABAR PIMPINAN DAP MELAKA UNTUK ULAS DAN BERI KOMEN TENTANG PENDAPAT SERTA PENDIRIAN MEREKA TERHADAP INSIDEN YANG DIMULAKAN OLEH SAUDARA MEREKA DI PERAK.

SEMUA ADUN DAP MELAKA HADIR TERMASUK SEORANG AHLI PARLIMEN DAP. TAPI MEREKA HANYA BERPELUK TUBUH BERDIAM DIRI BILA BELIA MELAKA MENCABAR MEREKA MEMBERIKAN KOMEN SERTA PENDIRIAN TERHADAPAN KEBIADAPAN YANG DILAKUKAN OLEH NGEH KOO HAM.

TENYATA PIMPINAN DAP ADALAH DARI KALANGAN MEREKA YANG BACUL DAN PENAKUT. MEREKA TAK JAWAB SOALAN YANG DITANYA DAN BUAT BODOH JER. SEBAB ITU KOMUNIS MENYOROK DALAM HUTAN ZAMAN DARURAT DULU.

LEPAS LEBIH KURANG 20 MINIT PIMPINAN DAP MELAKA MASIH TAK JAWAB SOALAN KITA. SEMUA BELIA PUN BERSURAI BALIK.

TAPI SEBELUM BALIK, KITA BAGI KEJUTAN PADA DAP KOMUNIS MELAKA. MARAH PUNYA PASAL, MEREKA BAKAR BENDERA DAP. 

WALAUPUN NGEH KOO HAM AKU DENGAR DAH MINTAK MAAF, TAPI TAK MUDAH BELIA MELAKA NAK MAAFKAN KAFIR HARBI SORANG TU.

JANGAN INGAT SEMUA BENDA SALAH YANG KAU BUAT BOLEH SELESAI DENGAN CARA MINTAK MAAF, OK!!!

DAP KOMUNIS ANTI ISLAM!!!

JPX

1 comment:

usin said...

selalu sgt kita dengar & akur 'dont judge the book by its cover'. tp kalau dgn sisoNGEH ni, mcmmana buruk rupanya, begitulah buruk perangainya...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa