Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Monday, April 23, 2012

SANGGUP TONGGENG UNTUK DISODOK:PAS MELAKA HAMBA ABDI DAP KELAS PALING RENDAH


AKU DAH SAMPAI NAIK KESIAN PADA PAS KELDAI HAMBA ABDI DAP NEGERI MELAKA NI.

DAH LER PEMIMPIN PAS PUSAT SEMUA HAMPAS TAK SEMUA TAK BOLEH PAKAI, YANG DI MELAKA PULAK TAHAP BODOH DAH SAMPAI TAHAP MELAMPAU-LAMPAU.

TAMBAH PULAK SEKARANG PAS DAH SUMPAH SETIA UNTUK JADI KULI SEPENUH MASA, SO BERTAMBAH DAN TERSERLAHLAH KEBODOHAN PAS NI..

APA YANG AKU NAK CERITA PASAL, BERSIH 3.0. AKU MEMANG MALAS NAK CERITA PASAL SECARA PERIBADI BERSIH NI ADALAH BENDA YANG SANGAT TAK ELOK DAN BUANG MASA.

GERAKAN BERSIH 3.0 NI MEMANG TERANCANG DAN SANGAT JAHAT. OLEH KERANA DAPAT NASIHAT DARI YAHUDI JADIK GERAK KERJA DIA PUN SEBIJIK MACAM YAHUDI LAHNAKTULLAH.

DARI MAKLUMAT YANG AKU DAPAT, BERSIH 3.0 YANG PUAK NI NAK BUAT 28 APRIL AKAN DIADAKAN SELURUH NEGARA SECARA SERENTAK. JADI SEMUA NEGERI DALAM MALAYSIA NI AKAN BUAT PERHIMPUNAN BERSIH 3.0 TERMASUK DI MELAKA.

PAS MELAKA YANG KITA SEMUA TAHU HAMBA ABDI DAP KELAS PALING RENDAH DAH MULA GERAK KERJA UNTUK BERSIH 3.0 NI.

PETANG SEMALAM BERTEMPAT DI STADIUM TUN FATIMAH, BUKIT SERINDIT PAS TELAH KERAH AHLI MEREKA YANG BODOH UNTUK BUAT PANAS BADAN BERSIH 3.0

TAPI APA YANG KELAKARNYA, PAS GAGAL UNTUK TARIK MINAT AHLI MEREKA SENDIRI UNTUK HADIR KE ACARA PEMANAS BADAN INI. AHLI PAS MELAKA PUN DAH MUAK DAN TAK MAHU CAMPUR TANGAN DALAM HAL INI.

YANG LEBIH MENGUATKAN FAKTA PAS MELAKA HAMBA ABDI KELAS PALING RENDAH ADALAH YUSOF WAHAB, PENYELIA PAS DUN BUKIT BARU.

KITA PUN TAHU BERSIH NI CLAIM WARNA KUNING SEBAGAI WARNA RASMI MEREKA, TAPI YUSOF WAHAB PULAK PAKAI BAJU OREN. APA HAL DIA PAKAI BAJU OREN???

KALAU KORANG NAK TAHU, PETANG TU DI BUKIT SERINDIT ADA KUMPULAN YANG BUAT SENAMROBIK YANG PAKAI BAJU OREN.

YUSOF WAHAB CUBA AMBIL PELUANG INI UNTUK GUNA BAJU OREN SEBAGAI BUKTI RAMAI YANG HADIR UNTUK PROGRAM PEMANAS BADAN BERSIH 3.0, WALHAL YANG DATANG SEMUA PAKAI BAJU KUNING DAN TAK SAMPAI 100 ORANG PUN.

INILAH KESAH PAS MELAKA. SUDAHLAH BUAT BENDA BODOH DAN TAKDE FAEDAH. NAK TUNJUK YANG MEREKA BAGUS DAN ADA SOKONGAN, SAMPAI SANGGUP BOHONG DAN KACAU PROGRAM ORANG LAIN.

PAS MELAKA SANGGUP BUAT INI SEMUA ATAS ARAHAN DAP KOMUNIS. DAH JELAS BAHAWA AHLI PAS SENDIRI TAK MAHU SERTAI BERSIH 3.0. KENAPA PAS MELAKA MASIH MAHU ANJUR BENDA BODOH NI DI MELAKA??

KALAU KITA PERHATIKAN PETANG TU, ADLY ZAHARI PESURUHJAYA PAS MELAKA PUN TAK DATANG. PEMIMPIN PAS TERTINGGI MELAKA PUN TAK DATANG. YANG DATANG HANYA YUHAIZAD JER. 

KAT SINI KITA DAH NAMPAK, PEMIMPIN MEREKA TAK MINAT HANYA MACAI SEPERTI YUSOF WAHAB JER YANG BERSUNGGUH UNTUK JADIK HAMBA DAP.

PAS SANGGUP JADIK HAMBA HANYA UNTUK PUASKAN NAFSU DAP KOMUNIS DAN DALAM MASA YANG SAMA MENJAHANAMKAN NEGERI MELAKA YANG TERCINTA INI.

JPX

5 comments:

Anonymous said...

pak aji baju kuning yang pakai kopiah tu tengah tengok bontot muslimah ker...baik punye tuh..

Anonymous said...

memang kasik susah punya orang puak pas ni..

Anonymous said...

tak malu punya orang tua.kalau aku malu nak mengaku bapak

Anonymous said...

si tua ni dag buta warna kot

Anonymous said...

TQ Tolong promosi BERSIH 3.0...Jasa anda amat dihargai... seramai ni datang pun dah Alhamdulillah tau....itu belum maklumkan secara terbuka tau.. just mesej2 dalaman je tu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa