Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Monday, March 19, 2012

ANWAR IBRAHIM AKAN TUNJUKAN JAM OMEGANYA JAM 10 NANTI!!!
Tepat pada jam 10 pagi sat lagi seramai lebih 250 Blogger dan Facebookers akan mendedah sesuatu yang baru mengenai Anwar Ibrahim, diharap semua pembaca dapat menunggu dengan penuh sabar.

Anwar kini tidak boleh lari lagi dari hakikatnya kerana hampir semua rakyat sudah tahu pembohongannya mengenai segala maksiat yang dilakukannya.

Inilah yang dikatakan 'anugerah tuhan' oleh Wan Azizah kerana walaupun Anwar melakukan segala macam maksiat tetapi langsung tidak tahu malu berhadapan dengan tok-tok Lebai Pas. Bukan itu sahaja beliau sanggup menipu penyokong Pas bahawa semua itu hanya fitnah dan konspirasi UMNO.

Hanya simpati daripada perkataan fitnah dan konspirasi sahaja yang menyelamatkannya selama ini tetapi sampai bila beliau sanggup melakukannya. 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa