Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Saturday, February 18, 2012

HANYA RATUS JUTAWAN YANG LAYAK JADI PERDANA MENTERI MALAYSIA KE TUJUH!!!

HAHAHAHAHA...
KAN DAH KANTOI...
BENDA BURUK MANA BOLEH SIMPAN LAMA...
BANGKAI GAJAH TAK BOLEH TUTUP PAKAI NYIRU...
BAU BUSUK MANA BOLEH TAHAN..
MESTI KANTOI PUNYA...
LEPAS NI...
NTAH APA PULAK YANG TERDEDAH...
VIDEO ANWAR TERDEDAH PUN DAH DIDEDAHKAN...
JADI APA TUNGGU LAGI???
BAIK CEPAT ANGKAT KAKI!!!!

SO LEPAS NI KALAU SIAPA BERHAJAT NAK JADIK PM...
SILA SEDIAK DUIT TUNAI BERATUS JUTA DULU YER...
HEHEHEHEH

JPX

Keengganan seorang ahli perniagaan, John Soh Chee Wen, 50, menyumbangkan RM300 juta kepada Anwar Ibrahim empat tahun lalu dikatakan menjadi punca Ketua Pembangkang itu kempunan untuk menduduki Putrajaya seperti diimpikan beliau pada 16 September 2008....

Pengendali portal berita Malaysia Today, Raja Petra Kamaruddin yang pernah rapat dengan Anwar mendakwa, wang RM300 juta itu sangat diperlukan Anwar ketika itu untuk digunakan sebagai bayaran 'pendorong' RM10 juta seorang bagi 30 wakil rakyat Barisan Nasional (BN) melompat parti dan seterusnya membantu beliau merampas Putrajaya.

"John Soh tidak bersetuju membiayai RM300 juta untuk tujuan tersebut melainkan Anwar mampu menjanjikan kejayaan. Tetapi bagaimana Anwar boleh memastikan kejayaan?

"Terdapat 30 Ahli Parlimen BN pada waktu itu. Jika mereka boleh menjual diri kepada satu pihak, maksudnya mereka boleh berbuat demikian ke pihak lain juga.

"John Soh enggan mengeluarkan RM300 juta dan ia mengakhiri impian Anwar memasuki Putrajaya. Itu juga bermakna Anwar perlu menghadapi perbicaraan liwat kedua. Hanya satu cara beliau boleh mengelakkan perbicaraan liwat itu iaitu dengan menjadi Perdana Menteri, yang tidak akan terjadi sekarang," katanya.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa