Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Saturday, January 07, 2012

SIAPA ORANG UMNO HALANG PROGRAM PEKIDA DAN PERKASA!!!


Ada blog UMNO Reform kepunyaan Trojan Horse yang mengkritik Pekida dan Perkasa untuk mengadakan program di Masjid Wilayah. Kepentingan mana yang dijaga trojan horse.

Masjid WP adalah satu tempat yang boleh jadi himmpun. Jika ianya dikuasai 901, maka ramai kelak dipenuhi mereka dan bukan Islam pun akan cemari kesucian Masjid.

Adakah tu sebab dia dan seorang Menteri meminta orang ramai tidak hadhir ke program Pekida dan Perkasa:Program: Qiamullail dan Solat Hajat (Kesejahteraan Ummah) 

Tarikh: 8hb & 9hb Januari 2012
Tempat: Masjid Wilayah Jalan Duta

Aturcara Program:
8 Januari 2012 (Ahad)
6.30 mlm - 10.30 mlm : Pendaftaran / Solat Magrib / Tazkirah / Solat Isyak / Ceramah / Taklimat Program

9 Januari 2012 (Isnin)
4.00 pagi : Qiamullail / Solat Hajat / Tazkirah
6.00 pagi : Solat Subuh / Kuliah Subuh
7.30 pagi : Nyanyian Lagu Negaraku
8.00 pagi : Acara Penutup

Sementara itu, Perkasa Wilayah Persekutan akan mengadakan SOLAT HAJAT disusuli dgn Tazkirah yang akan disampaikan oleh Presiden dan Naib-Naib Presiden Perkasa pada 8hb. Jan.2012 jam 4.00 ptg (waktu Asar) di Masjid Wilayah Persekutuan, Jln Duta.

Kehadiran jemaah yg ramai sangat dituntut bagi makbul doa yg dipohon demi keserjahteran dan keamanan warga kota dan kedaulatan undang-undang di negara ini terpelihara.

Mohon kerjasama semua warga kota Muslim dapat berjemaah bersama pada hari tersebut dan tepat waktu nya.

Terima kasih dan salam dari YDP Perkasa WP
Sharifuddin Abdul Hamid

Mohon disebarkan pada kaum muslimin dan muslimat, para sahabat dan jiran anda demi keutuhan ummah kejalan yg diredhai Allah.

DICEDUK TERUS DARI THE UNSPINNERS

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa