Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Tuesday, January 31, 2012

BLOGGER DEDAH ANWAR IBRAHIM ADA PENYAKIT SIFILISAda lagi blogger pakatan rakyat yang tidak tahan kerenah Anwar yang suka membuat perangai buruk dan keji diluar. Mereka sudah tidak tahan untuk mempertahankan Anwar Ibrahim yang terlalu banyak krisis moral.

Terkini ekoran kenyataannya, Anwar secara terang tanpa selidung-selindung memberi keyakinan kepada pemerintah Israel bahawa jika pakatan Rakyat memerintah Malaysia beliau akan mengiktirafkan negara Israel sebagai negara baru dalam lanskap dunia hari ini.

Ini yang mengusarkan blogger pakatan rakyat kerana kenyataan Anwar dibuat bukan dengan TV3, RTM,NTV7, Utusan Malaysia tetapi dengan akhbar Wall Street Journal sebuah akhbar yang paling dipercayai oleh Anwar.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa