Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Saturday, December 24, 2011

PANAS: GAMBAR ANWAR IBRAHIM BERSETUBUH LUAR TABII TERSEBAR DI INTERNET
Gempar beb!! Ada pihak-pihak yang tak bertanggung jawab menyebarkan gambar lucah Anwar dan Saifuddin didalam bentuk risalah di UITM.

Gua syak, perkara jijik ni dilakukan oleh puak-puak pro-Pakatan yang cuba nak mengapi-apikan mahasiswa supaya membenci kerajaan. 

Modus operandi dorang ialah, sendiri reka, sendiri edar, sendiri buat-buat terkejut, dan tuduh pihak lain.. Alahhh.., benda ni selalu Milosuam dan PAS buat dalam cywar dorang..

So.., propaganda macam ni dah tak asing lagi dalam Pakatan. Cuma baru sekarang dorang nak aplikasikan dalam Universiti bagi meracun mahasiswa.

Memang harami sungguh puak-puak Pakatan tu semua.. Asyik nak timbulkan masalah je dorang tu. Tak boleh langsung tengok negara aman!!

DICEDUK TERUS DARI: MPP ONLINE

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa