Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Sunday, October 09, 2011

PANAS: LOKASI ANWAR IBRAHIM BERZINA DENGAN PELACUR DI DEDAHKAN


Jika beberapa minggu lalu, JPX ada menyiarkan satu entri yang membabit satu lagi pendedah panas abad ini. Dalam entri tersebut, disiarkan sekeping gambar di dalam sebuah bilik hotel yang dipetik dari satu klip video. >>>DI SINI<<<

Di dalam bilik tersebut, terdapat seorang lelaki berjubah mandi yang dikatakan sebagai Anwar Ibrahim. Muka dan susuk tubuh manusia tersebut memang menyerupai Anwar Ibrahim.

Namun, Anwar Ibrahim terus membisu dan senyap bila diajukan tentang soalan berkaitan ini. Dia tidak menafikan dan tidak pula kata ya. 

Hari ini, RFB, blogger handalan Malaya menyiarkan satu lagi gambar yang ada sangku paut dengan gambar terdahulu. Kali ini gambar katil dari klip video dipertontonkan dan soalan sama terus diajukan kepada Anwar Ibrahim.

ADAKAH ANWAR IBRAHIM KENAL AKAN GAMBAR INI???
ADAKAH ANWAR IBRAHIM INGAT AKAN GAMBAR INI??
ADAKAH ANWAR IBRAHIM INGAT DI MANAKAH LOKASI INI???
JIKA INGAT, APA YANG ANWAR IBRAHIM LAKUKAN DI LOKASI TERSEBUT???

JPX secara peribadi yakin dan percaya wujud klip video seks yang kedua ini dan mungkin ada berpuluh lagi klip video yang seumpamanya. Pendedah ini pasti sahaja akan membuatkan Anwar Ibrahim tersungkur dan terus kelu lidah untuk berdusta kerana gambar boleh bercakap seribu perkataan.

Masa akan menentukan dan kita sama-sama tunggu. Percaturan masa yang tepat pasti sahaja akan membuahkan hasil yang maksimum.

ANWAR IBRAHIM PASTI AKAN TUMBANG.
PAKATAN RAKYAT PASTI AKAN HANCUR.
ALLAH BERSAMA ORANG YANG BENAR.


JPX

2 comments:

Anonymous said...

Wajah memang laa macam Anuar, tapi perut dia lain.. tanya Jijah ler.. Jijah kata; ".. takkan saya tak tau perut laki saya..!"

Ucapan keramat Jijah juga: " Saper yang makan cili., dier lar yang terase pedaihnyer..!"

Anonymous said...

masalahnye orang yg makan cili tuu tak pernah rasa pedas

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa