Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Saturday, August 27, 2011

PANAS: GAMBAR BOGEL WANITA ISLAM!!!


DAH TAKDE CARA LAIN KE???
KALAU NAK BEBAS PUN...
APA PERLUNYA BERBOGEL???
KENAPA PERLU BERBOGEL???
APA KELEBIHAN BERBOGEL????
SERONOK KE BERBOGEL???
BEST KE BERBOGE???

SETAHU JPX...
YANG UNTUNG KALAU BERBOGEL NI...
PADA ORANG YANG MELIHATNYA...

INI TANDA AKHIR ZAMAN...
MALU NAK MENGAKU SESAMA SAUDARA LER....

JPX


BERLIN - Selama ini, seorang gadis berusia 25 tahun berketurunan Turki yang menetap di sini, Sila Sahin menjadi contoh teladan tentang kelakuan baik wanita Islam moden dalam masyarakat berbilang budaya di Jerman, lapor sebuah akhbar semalam. 

 Dia yang merupakan seorang aktres yang membintangi drama telenovela Jerman, Bad Times disenangi ramai peminatnya dan membuatkan keluarganya berasa bangga. Namun, langkah terbarunya mengejutkan para peminatnya dan turut menyebabkan mereka yang rapat dengannya naik berang. 

 Beraksi berahi untuk kulit majalah Playboy Jerman dengan satu payu daranya terdedah, Sila sengaja mahu menyampaikan mesej yang jelas kepada keluarganya yang mengamalkan cara hidup Islam. 

"Saya berbogel untuk Playboy kerana saya mahu bebas," kata Sila. "Gambar-gambar ini merupakan bukti kebebasan saya daripada semua halangan yang terpaksa diikuti semasa zaman kanak-kanak saya," tambahnya.

3 comments:

Anonymous said...

dia bukan orang Islam hanya dia itu orang yg beragama Islam.Lain orang Islam dan lain yg hanya beragama islam.jangan samaratakan level ini agar kesucian Islam tidak dicemari.

Jiwa Paradox said...

ANON: so apa agama dia??

Anonymous said...

biasalah, fahaman org2 islam yg mahukan kebebasan ni sama saja...
jadi apa yg nampak bg org islam yg nk bebas ni, benda2 atau budaya2 yg x senonoh dan jijik yg diamalkan oleh org barat ni lah yg mereka nk ikut dan amalkan.. kononnya bebas..
bogel, mabuk, zina, bersekedudukan sblum kahwin dn sebagainya... bg org2 islam yg nk bebas inilah kebebasan bg mereka... yg sebenarnya adalah satu fahaman rimba.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa