Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Wednesday, November 27, 2013

BUKTI SINGAPORK INTIP MALAYSIA DIDEDAHKAN!!!???


LAPORAN bahawa Singapura mengintip pergerakan Malaysia bukanlah suatu yang baru dan ianya tidak menghairankan. Dalam tempoh 5 tahun ini, Singapura semakin kerap menunjukkan keberanian dan kurang ajarnya campurtangan dalam hal-hal politik Malaysia. 

Antara persoalan lain ialah mengapakah syarikat enjin internet terbesar Google telah dipindahkan operasinya ke Singapura? Atas alasan bisnes atau alasan pengintipan? Beberapa syarikat berkaitan seperti Waze yang berasal dari Israel juga perlu diperhatikan? 

Negara Thailand antara negara yang memahami aspirasi Singapura apabila Temasek Holding berusaha untuk membeli syarikat telekomunikasi milik mantan Perdana Menteri Thaksin Sinawatra. Bukan sahaja rakyat Thai menghalau Temasek Holding, malah Thaksin turut dihalau hingga ke hari ini!

Terbaharu beberapa bulan lalu di mana seorang Ahli Parlimen Singapura telah memanjangkan kakinya ke Malaysia. Apakah maksudnya ini: 


TERUS BACA >>>DI SINI<<<

1 comment:

Anonymous said...

Singapura bekerjasama dgn Israel mengintip Malaysia melalui ejen Israel yg diberi pasport kewargaan Singapura. Mereka mencari peluang untuk menakluk Malaysia jika Arab Spring menular hingga ke Asia. Israel akan menggunakan Singapura sebagai proksi mereka di Asia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa