Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Thursday, September 12, 2013

PENJAHAT KHIANAT KERAJAAN SUDAH DIAMBIL TINDAKAN!!!

SYABAS DAN TAHNIAH KEPADA RTM YANG BERTINDAK SEGERA MENYINGKIR KEJAHATAN YANG TERANG DAN NYATA ADA DALAM ORGANISASI MEREKA.

MEMANG TAK DINAFIKAN, MEMANG RAMAI ORANG JAHAT DALAM ORGANISASI KERAJAAN SEKARANG.

ORANG-ORANG JAHAT INI GUNAKAN JAWATAN DAN AKSES MEREKA DI DALAM ORGANISASI KERAJAAN UNTUK BURUKAN IMEJ SERTA MENJAHANAMKAN KERAJAAN DARI DALAM.

MEMANG MANUSIA JENIS INI TAK BOLEH DIBERIKAN PELUANG APATAH LAGI DIBUAT BAIK.

AKU SERU PADA SEMUA KETUA-KETUA JABATAN KERAJAAN SEGERA SEMAK DAN SELIDIK ANAK BUAH MEREKA. KALAU ADA YANG JENIS INI, GUNAKAN KUASA ANDA SEBAGAI KETUA UNTUK PASTIKAN TIADA PERKARA SEBEGINI BOLEH BERLAKU LAGI.

DAN AKU HARAPKAN, KEPADA KETUA YANG LEBIH TINGGI JAWATANNYA, CUBA PASTIKAN KETUA JABATAN BUKANLAH TERDIRI DARIPADA MANGKUK HAYUN BARUAH PEMBANGKANG YANG SEWENANG-WENANGNYA MENGGUNAKAN KUASA JAHAT  MEREKA DI DALAM JABATAN KERAJAAN DALAM USAHA MEREKA MENJAHANAMKAN KERAJAAN!!!

JPX


KUALA LUMPUR: Radio Televisyen Malaysia (RTM) telah menggantung dan menamatkan perkhidmatan individu yang terlibat dalam insiden penyiaran kesilapan logo Polis Diraja Malaysia melalui RTM pada Selasa. 
Sambil berkata, RTM memandang serius kejadian itu, Ketua Pengarah PenyiaranDatuk Norhyati Ismail berkata, laporan polis untuk memulihkan imej Jabatan Penyiaran telah dibuat. 
"Ralat dan permohonan maaf telah disiarkan dalam Berita Nasional 12 tengah malam. Surat rasmi memohon maaf kepada Ketua Polis Negara (Tan Sri Khalid Abu Bakar) juga telah dihantar," katanya dalam kenyataan pada Rabu. 
Beliau menjelaskan jawatankuasa tata tertib telah bersidang pada Rabu untuk meneliti tindakan lanjut yang akan dilaksanakan susulan insiden itu.
Kenyataan dan tindakan segera yang diambil telah dimuat naik dalam laman sosial jabatan berkenaan, tambahnya. - BERNAMA

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa