Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Monday, September 16, 2013

KEPALA KOMUNIS SUDAH MAMPOS!!!


BERITA BAIK UNTUK KITA SEMUA...
HADIAH TERBAIK SEMPENA HARI MALAYSIA...
KETUA KOMUNIS YANG JAHAT DAN KEJAM...
YANG BANYAK BUNUH ORANG MELAYU...
TAK KURANG JUGA ORANG CINA DAN INDIA DI MALAYSIA...
DIA SUDAH MAMPOS...
AJAL DAH DATANG MENJEMPUT SI BANGSAT ITU...
HAHAHHA...
SELAMAT JALAN KAYU API NERAKA!!!

JPX


BANGKOK: Bekas Setiausaha Agung Parti Komunis Malaya, Chin Peng meninggal dunia akibat sakit tua pada jam 6.20 pagi di sebuah hospital di Bangkok, lapor Bangkok Post.

Beliau yang tinggal dalam buangan di Thailand dan tidak dibenarkan untuk kembali ke Malaysia.

Chin Peng mengetuai pemberontakan gerila PKM dan berjuang menentang British dan tentera Komanwel untuk menubuhkan sebuah negara Komunis bebas.


Chin Peng meninggal dunia di Bangkok
chin peng died

4 comments:

Anonymous said...

Ada anon di GAP komen dgn. bagus tapi kelakar juga:

"Kerajaan mesti pastikan chin peng ni tak jadi PATI opps MOMMTI (mayat orang mati masuk tanpa izin). kena pantau gerak geri mat sabu yang mungkin buat penyeludupan manusia opps mayat manusia"!

Anonymous said...

Patutnya parti SAMPAH DAPSYAITAN/PKR digelar "parti SAMPAH utk. GANGSTERS/PENGGANAS"! Sebab itu, JANGAN bagi peluang lansung pd. DAPBANGKAI/PKR MEMERINTAH Tanah Melayu ini - kerana penjenayah/pengganas akan BERKUASA, termasuk di PENGGANAS KOMUNIS CINA mcm. chin peng-HARAM-JADAH!

Sejarah pengorbanan umat ISLAM/MELAYU dan Bumiputera lain, terutamanya polis/tentera kita (yg. dibunuh dgn. amat kejam oleh MILITIA PENGGANAS KOMUNIS CINA chin peng), akan terus diHINA/diPIJAK/diTENDANG/diGERTAK dgn. undang-undang "demokrasi/hak asasi" SAMPAH si hipokrit Barat-Zionis (yg. sekutu kuat si DAPSYAITAN/PKR)! Patutnya, chin peng itu dah lama diGANTUNG SAMPAI TERJELIR LIDAH dia, mcm. KATAK, kat Tanah Melayu ini!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM/UMNO/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

Anonymous said...

Dia ada passport China, kenapa nak masuk Malaysia ?

mansor said...

memang sesuatu yang paradox tentang anda...anda percaya yahudi dan nasrani tak sekali2 reda pada muslim selagi kita tak ikut mereka...tetapi anda tetap sokong UMNo yang jauh dari Islam ..dan sokong yahudi dan nasrani...parti yang gemar kepada hiburan kristian...memang anda paradox kerana berada dalam parti yang meletakkan Islam sebagai hiasan....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa