Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Sunday, April 14, 2013

NIK AZIZ AMPUN DOSA MUSTAFA ALI: ABG. MUS BAKAL CALON PAS PRU 13!!!AKU HARAP NIK AZIZ DAPAT AMPUNKAN DOSA SI STOPA NI...
BERILAH PELUANG DIA BERTANDING PRU13 NANTI...
JANGAN KERANA DIA BERSETUBUH...
HAKNYA SEBAGAI PEMIMPIN ERTINGGI PAS DINAFIKAN..
KEPADA STOPA ALI...
LU MEMANG STEADY..
BERANI BUAT MESTI BERANI TANGGUNG...
ANAK JANTAN LER KATAKAN..
BUKAN MACAM ORANG TU...
SIAP LARI KE KEDUTAAN TURKI..
HAKTUIII...

JPX

KUALA LUMPUR - Setiausaha Agung PAS, Dato' Mustafa Ali hari ini mengumumkan perletakan jawatan beliau berkuatkuasa serta merta.

Tindakan ini dilakukan beliau ekoran penyebaran meluas video seks beliau dengan seorang pelacur dari timur tengah di salah sebuah hotel di ibu kota.

"Saya akui yang saya merupakan pelaku dalam klip video tersebut dan kejadian tersebut berlaku 2 tahun yang lepas dan saya ingin tegaskan, perlakuan saya tidak menggambarkan perjuangan PAS kerana ia adalah kesilapan peribadi saya".

Menjawab soalan wartawan, adakah kejadian ini didalangi pihak tertentu yang mahu menjatuhkan beliau, Mustafa menegaskan yang beliau tidak suka membuat tuduhan dan jika terbukti ada dalang disebalik kejadian ini, beliau akan menyerahkan perkara itu kepada pihak berkuasa.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa