Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Wednesday, February 13, 2013

DAP ARAH CINA ITU TUNJUK ISYARAT LUCAH KEPADA PERMAISURI AGONG!!!???
DAP sebagai sebuah parti yang dambakan negara republik, bukanlah satu rahsia.  Itulah ultimate goalnya sejak dulupun, nak merepublikan negara ini dan menghapuskan sistem beraja.

Walaupun tidak dinyatakan secara terang di dalam perlembagaan parti tersebut, tapi itu adalah agenda tersembunyi, kerana menghapuskan sistem beraja di negara ini menyalahi ketetapan dalam perlembagaan Malaysia, maka DAP menanam hasrat tersebut secara halus kepada orang cina dari masa ke semasa.

Dengan bantuan akhbar cina tertentu, pertubuhan pendidikan cina tertentu dan tertentu-tertentu yang lainnya.

Selain itu, banyak tindakan DAP yang anti raja boleh dilihat seperti dalam krisis kerajaan di Perak yang menyaksikan tumbangnya kerajaan pimpinan Pakatan haram ini setelah 3 ADUN pakatan tersebut menjadi bebas dan menyokong BN.

Sekarang, inilah hasilnya yang kita lihat semalam bila seorang ahli DAP bernama Leong Pei Koe yang bekerja di Singapura dan berpendidikan dari Scotland, menunjukkan isyarat lucah kepada DYMM Permaisuri Agung yang sedang dalam rangka lawatan ke Pulau Pinang.


Rupa-rupanya tindakan Lim Guan Eng menolak jemputan ke rumah terbuka BN sempena Sambutan Tahun Baru Cina kerana kononnya ingin ‘memberi keutamaan’ kepada ketibaan DYMM Permaisuri Agung, rupanya hanyalah satu alasan kerana yang sebenarnya dia hendak melihat sendiri perbuatan biadap tersebut dilakukan oleh ahli partinya.


Bolehlah tambah saham di kalangan orang cina bahawa Guan Eng adalah pejuang republik sejati.

Kita tahu Guan Eng akan nafi dengan menunjukkan perlembagaan parti tersebut yang tidak menyentuh perkataan republik.  Tapi macam penulis katakan, itu usaha halus, kalau tidak macam mana pulak orang seperti Leong Pei Koe ini boleh timbul?

Ayat yang digunakan Leong Pei Koe semasa berhadapan dengan pengawai pengiring DYMM Raja Permaisuri Agung iaitu “di Pulau Pinang, polis Melayu tidak ada kuasa kerana Pulau Pinang adalah hak milik Cina”, adalah lebih kurang sama dengan ayat yang didakwa digunakan pelampau cina yang mencetus keganasan kaum dalam peristiwa 13 Mei 1969 dulu.

Semua ini cukup untuk membuktikan bahawa budak Leong Pei Koe ini adalah hasil didikan DAP sejak dulu, dia buat perangai itupun di Pulau Pinang, negeri yang diperintah DAP.  Komen-komen di facebook jangan cakaplah, ada yang kempen minta budak ini dijadikan calon DAP pun!!

Malah penulis ada bukti bahawa usaha-usaha sedang dijalankan oleh DAP untuk memberikan khidmat peguam percuma kepada budak ini, ini blog dia sendiri cakap, bukan blog UMNO pun.

Itu menjadikan, dalam tempoh kurang 2 minggu, ini kali kedua puak-puak yang ada kaitan dengan PKR, DAP dan PAS ini menyokong pelampau keganasan dan perkauman, kali pertama Yazid Sufaat, kali ini budak racist nama Leong Pei Koe ini pulak.

Sepatutnya budak ini dilucutkan kewarganegaraan, dan dia boleh sahaja menjadi rakyat Singapura, apatah lagi dia dah bekerja pun di republik tersebut.

4 comments:

Anonymous said...

Jika melayu ditimpa musibah politik. Kita cari Hadi, kita cari Nik Aziz, kita cari Anwar, kita cari Mat Sabu. Dapat tangkap saja, kita bogelkan mereka, kita ikat pada tiang lampu isyarat, kita lumur seluruh badan mereka dengan cabai melaka yang ditumbuk, biar mereka rasa kepedihan yang kita rasai akibat dari tindakan mereka.

Sesunguhnya mereka lah petualang yang memusnahkan melayu. Setan.

Anonymous said...

BALIK PULAU 13 Feb. - Perbuatan biadab seorang juru ukur bahan di Singapura yang sengaja menunjukkan isyarat lucah kepada Raja Permaisuri Agong, Tuanku Hajah Haminah dan seorang anggota polis, hari ini terbalas apabila dia dihukum penjara 30 hari dan denda RM8,000 oleh Mahkamah Majistret di sini.

Leong Pei Koe, 29, menerima hukuman atas perbuatannya itu selepas mengaku bersalah atas kedua-dua pertuduhan tersebut.

Majistret Muhamad Hidayat Wahab menegaskan kesalahan yang dilakukan oleh lelaki itu adalah serius dan tidak sepatutnya dilakukan oleh rakyat negara ini kerana dilihat bertentangan dengan prinsip Rukun Negara.Anonymous said...

Kurang ajr binatang china ni

Hidup Melayu Islam said...

Ni type bangsa tok tok yang benci pada sultan dan melayu Islam.Baik juga disumbat dalam penjara.Mungkin juga tak dibenarkan bekerja di Singapura.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa