Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Friday, November 09, 2012

PANAS DAN TERKINI: NURUL IZZAH HANGUS TERBAKAR DI MELAKALEPAS FARDU JUMAAT TADI, KIRA-KIRA 100 ORANG BELIA DAN RAKYAT ISLAM NEGERI MELAKA TELAH BERHIMPUN SECARA AMAN DI HADAPAN MASJID AL-AZIM, MELAKA UNTUK MELAHIRKAN RASA MARAH DAN DUKACITA MEREKA KELANCANGAN MULUT NAIB PRESIDN PKR, NURUL IZZAH BARU- BARU INI.


NURUL IZZAH DALAM SATU FORUM DENGAN SENANG HATI MENCADANGKAN AGAR ORANG MELAYU JUGA DIBERIKAN KEBEBASAN UNTUK MEMILIH AGAMA YANG MEREKA MAHU ANUTI.

DALAM ERTI KATA LAIN NURUL IZZAH MENYOKONG UNTUK ORANG MELAYU YANG BERAGAMA ISLAM UNTUK MURTAD.

INI ADALAH BERCANGGAH DENGAN HUKUM ALLAH DAN PERLEMBAGAAN NEGARA. KELANCANGAN MULUT ANAK BANDUAN INI PERLU DIBERIKAN HUKUMAN YANG BERAT MEMANDANGKAN IN MELIBATKAN AGAMA ISLAM, AGAMA RASMI NEGARA INI.

MEREKA YANG BERKUMPUL MELAUNGKAN SLOGAN ANTI PEMIMPIN SOKONG MURTAD DAN TELAH MEMBAKAR GAMBAR NURUL IZZAH TANDA MARAH DAN PENOLAKAN MEREKA TERHADAP PEMIMPIN PAKATAN RAKYAT ITU.

SEMOGA ALLAH MEMBERIKAN PETUNJUK DAN MENYELAMATKAN UMAT ISLAM DAN ORANG MELAYU DARI KEJAHATAN PAKATAN RAKYAT.

JPX

2 comments:

Anonymous said...

Orang amerika 2 minggu datang malaysia terus pilih untuk peluk Islam. majlis peluk islam lepas jumaat tadi kat putrajaya. tengok video kat sini:

http://notakanan.blogspot.com/2012/11/dua-minggu-di-malaysia-warga-amerika.html


mat saleh tu dapat hidayah kat negara kita ni ha. Malangnya nurul izzah yang Islam mau orang melayu diberi kebebasan pilih agama. tak ke bangang namanya.

ras abu said...

Orang Melayu suka membuang masa macam ini - bangsa asing sibuk cari duit

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa