Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Tuesday, November 20, 2012

GEMPAR: RAMAI UMAT ISLAM MATI SETELAH MINUM KOPI INI!!!
Howard Schultz, Pengasas, Pengerusi, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Starbuck yang memiliki 31.6juta saham Starbuck yang bernilai $1.4 bilion pada Nov 2011 adalah seorang zionis yang aktif.

Pada 1998, dia telah dianugerahkan "The Israel 50th Anniversary Friend of Zion Tribute Award" oleh Jerusalem Fund of Aish HaTorah di atas khidmat dan sumbangnya kepada pergerakan Zionis yang memainkan peranan penting dalam memastikan hubungan rapat di antara Amerika Syarikat dan Israel.

Jerusalem Fund of Aish HaTorah, gerakan sayap paling kanan untuk penubuhan negera Israel, telah menaja senjata api kepada Penyembelihan Jenin yang diketuai oleh General Shaul Mofaz.

Mereka juga menaja media Zionist, yang terkenal sebagai kumpulan pendesak iaitu honestreporting.com, menerbitkan dan mengeluarkan satu filem propaganda berkaitan Islamophobic yang berjudul “Obessession”.

TERUS BACA  >>>DI SINI<<<

2 comments:

Cili Api Bloggers said...

Selama ini, kaum Cina begitu lantang mengkritik sistem kuota sebagai satu bentuk diskriminasi terhadap mereka kerana membantu anak Melayu melanjutkan pelajaran dengan mudah
http://ciliapibloggers.blogspot.com/2012/11/anwarinas-akan-letupkan-muktamar-pas.html folow me!!!

Anonymous said...

Agaknyalah, UAI minum kat Starbuck tak?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa