Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Wednesday, October 31, 2012

GEMPAR:ANAK IKAN ANWAR IBRAHIM DIKESAN BUAT HAL DI MELAKA!!!!

SEKADAR HIASAN


AKU HARAP SEMUA PEMINAT BOLA SEPAK NEGERI MELAKA AMBIL MASA SEJENAK UNTUK MENILAI PENULISAN YANG DIBUAT OLEH SEORANG YANG MEMANG MENGIKUTI PERKEMBANGAN BOLA SEPAK MELAKA. >>> DI SINI<<<

SEPERTI YANG KITA SEDIA MAKLUM, ADA ANAK-ANAK YANG BARU NAK NAIK DAN BARU NAK MAIN POLITIK CUBA MENSENSASIKAN CERITA INI UNTUK PERMAINAN POLITIK MEREKA.

AKU PUN HARAP PEMBACA DAPAT TONTON VIDEO DI BAWAH DAN FAHAMKAN APA YANG CUBA DISAMPAIKAN OLEH ANAK IKAN ANWAR AL-JUBURI NI.PENDUDUK MELAKA ADA LEBIH KURANG 800,000 ORANG TAPI SAMM SENGAL NI TARGET 1000 JER. APA KES???

JAWAB PUN TERGAGAP-GAGAP, MEMANG SAH BUDAK-BUDAK NI SEMUA CARI GLAMOUR JER BUAT BENDA NI.

SATU LAGI, APA PASAL LAK DEMO JALANAN PULAK?? APA KAU INGAT DENGAN BUAT DEMO BOLEH SELESAI SEMUA MASALAH.

KALAU DAH DASAR BUDAK BENAK, ASAL SIKIT NAK DEMO. MACAM DAH TAKDE KAEDAH LAIN NAK SELESAIKAN MASALAH.

KEPADA BUDAK-BUDAK SAMM YANG BEBERAPA KERAT BERHIMPUN SEMALAM, AKU ULANG SEMULA PERSOALAN ULTRAS TAMING SARI YANG AKU YAKIN MEMANG DITUJUKAN TERUS PADA KORANG.1. PERNAHKAH MEREKA KE STADIUM MENYOKONG PASUKAN MELAKA BERAKSI?

2. KENAPA SETELAH ISU INI RANCAK DIPAPARKAN DI DADA AKHBAR BARU MEREKA MUNCUL? DIMANA MEREKA SEBELUM INI?

3. APA SIGNIFIKANNYA BERKUMPUL DI HADAPAN STADIUM HANG JEBAT YANG TIDAK BERPENGHUNI? KENAPA BUKAN DI HADAPAN WISMA MAFA, SERI NEGERI ATAU DI TEMPAT YANG LEBIH STRATEGIK?

SEKARANG, AKU MINTAK BUDAK-BUDAK SAMM JAWAB PERSOALAN DENGAN JUJUR DAN TULUS IKHLAS DARI HATI KORANG YANG HITAM TU.

KORANG NI KALAU DAH NAMA PENYOKONG ANWAR IBRAHIM, MESTI PERANGAI PUN MENGALAHKAN YAHUDI. BODAH TAK BOLEH DIAJAU...

AKU HARAP SAMM MELAKA JANGAN TUNJUK SANGAT BODOH DIRI SENDIRI. LAIN KALI, TANYA DULU KAWAN-KAWAN KAT MANA PEJABAT PRESIDEN MAFA BARU SENANG NAK BUAT DEMO...BODOH PUNYA SAMM!!!

LAGI CERITA HANGAT MELIBATKAN KEBENAKAN SAMM MELAKA DAN SEKUTUNYA, BACA >>>DI SINI<<<

JPX

1 comment:

Anonymous said...

Dia org SAMM nak buat di Megeri Sembilan Seremban anjuran hegu Bard dalam minggu ini kalau tak silap siap suh pakai kuning merah tee lagi. Jom kita selit selit tgk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa