Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Wednesday, September 26, 2012

PEMBANGKANG TAK MAHU BERTANDING PRU1-13???!!!SYABAS DAN TAHNIAH DI ATAS KEMENANGAN BESAR ASPIRASI MAHASISWA DALAM PILIHANRAYA KAMPUS YANG BARU SAHAJA BERAKHIR.

INI BUKTI KUKUH DAN NYATA MAHASISWA KITA TIDAK SEDIKIT PUN TERPEDAYA DENGAN ANASIR KEJAHATAN PEMBANGKANG BAWAAN MAHASISWA  YANG LEMAH IQ DAN MAKAN UPAH UNTUK BUAT ROSAK MINDA MAHASISWA YANG LAIN DI IPTA TEMPATAN.

MAHASISWA KITA JUGA RASIONAL DAN CERDAS DALAM MEMBUAT PILIHAN DAN INI DIBUKTIKAN ASPIRASI MAHASISWA MENANG DENGAN MAJORITI 2/3, SATU PENCAPAIAN YANG AMAT MEMBANGGAKAN.

PEMBANGKANG TERNYATA DITOLAK OLEH MAHASISWA DI MALAYSIA. 

JERITAN, DEMO JALANAN ADAM ADLI DAN SEKUTUNYA TIDAK LEBIH DARI KERJA SIA-SIA YANG MENGHARAPKAN SEKETUL TULANG DARI TUAN SEBAGAI UPAH MEMPERJUDIKAN MASA DEPAN DAN GANTI KELAKUAN MEREKA YANG MEMALUKAN KELUARGA.

PEMBANGKANG TERNYATA TIDAK LAYAK DIBERIKAN PELUANG UNTUK BERKUASA DAN KEMENANGAN ASPIRASI ADALAH TANDA BESAR RAKYAT SUDAH MUAK DENGAN KERENAH POLITIK BAWAAN PEMBANGKANG.

PEMBANGKANG JUGA PERLU SEMAK DIRI DENGAN SEGERA. JIKA PILIHANRAYA KAMPUS PUN MEREKA GAGAL UNTUK MENANG, TERNYATA MEREKA JUGA BUKAN PILIHAN RAKYAT DALAM PRU 13 NANTI.

JPX

1 comment:

Anonymous said...

tah yah la pr bertanding!!.....sekurang kurangpun satu calon mau prabis ratus ribu jika nak bergaya...klu takat ribu atau puluh ribu...jika kempen apa nak di janjikan serta merta?......

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa