Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Sunday, September 30, 2012

PANAS MALAM MINGGU:LAGI SKANDAL PEMIMPIN PEMBANGKANG BAKAL TERDEDAH

SEKADAR HIASAN

Selepas gua dedahkan gambar seorang amoi cun yang memegang gelas Beer dan seorang VVIP politik yang berimej 'islamik' dan juga berperwatakan warak diblog MPP ni, ramai yang mula meneka-neka siapakah sebenarnya individu tersebut..

Blog sahabat gua MyMassa meneka bahawa individu tersebut adalah Salleh Man atau Mat Sabu.. Blog Flyingkick dan blog Rezab Tanah Melayu agak bahawa Lim Ah Beng dalam gambar tersebut..

Manakala blogger termacho Penang Dr MiM dan blogger 6pax Empayar Pemuda pulak main playsafe kononnya dorang tak dapat meneka individu yang dimaksudkan..

Yang paling menarik, dalam Fesbuk ramai yang kata Abang Mansor merupakan orang disebelah amoi cun tersebut.. Tak kurang jugak yang teka nama Nuar Berahi..

Macam mana pun.., gua tak kata tekaan dorang tu salah.., dan gua juga tak kata betul.. Gua cuma boleh kata semua nama yang disebutkan oleh dorang adalah VVIP politik di Penang ni beb..Dan segala kemungkinan memang ada untuk individu-individu diatas dikaitkan dengan amoi cun tu..

Tapi satu perkara je yang gua nak highlight kan.., VVIP tu memang berimej 'islamik' dan 'alim'.. Dia juga berperwatakan warak hinggakan disayangi oleh semua penyokong-penyokong dia..

Sebab itulah ramai yang tak akan percaya bahawa individu tu terbabit dengan minuman keras dan juga bergambar dengan amoi cun yang mempunyai skandal menawarkan khidmat seks..

Ye lah kann.., orang alim dan juga dilantik sebagai 'pemimpin agama' macam tu takkanlah boleh bersubahat didalam hal-hal dosa kann..

Jangankan kata Islam.., dalam mana-mana agama sekalipun menegaskan bahawa arak itu adalah bahan terlarang.. tambah la kalau berkepit dengan amoi yang diketahui mempunyai dakwaan salah laku moral..

So.., inilah yang dinamakan HIPOKRIT beb.. Depan rakyat dia berlakon alim dan warak.., tapi dibelakang rupanya sebaliknya.. Itu pun masih ramai yang terpedaya.. Kesiann...

p/s: Apakah kaitan amoi tersebut dengan ChinaDoll dalam video Nuar? Nanti kita sambung ye...

CEDUK TERUS DARI MPP ONLINE

2 comments:

Anonymous said...

http://forum.lowyat.net/index.php?showtopic=1686084&mode=linear

Anonymous said...

Have you eѵеr considerеd abоut addіng a little bit more than just
youг articles? I mean, what you say is ѵaluable and everуthing.
Вut imagine if you addеd some gгeat
visuals оr video сlips to give your ρosts
moгe, "pop"! Your content is excеllent but ωith imagеѕ anԁ
clips, this ѕite could certainly bе оne of the very beѕt in its field.
Grеat blog!

my weblog :: bigger boobs naturally

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa