Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Monday, July 09, 2012

IMAM PAS GAY: PEGANG KEMALUAN RAKAN BAIKNYAKali ini memang betul2 aloqlaloq pun terkejut dengan kisah seks songsang ini. Kali ini melibatkan pulak seorang individu yang bertaraf imam di Kedah yang juga merupakan penyokong kuat pembangkang.

Meh la baca petikan artikel yang aloqlaloq ambil dari Kedahan69ers..

Kejadian berlaku pada awal 2010 melibatkan seorang imam masjid bernama Ustaz Izab Hambali. Izab Hambali pada waktu itu merupakan Imam Masjid Sungai Kecil Ilir, Bandar Baharu dan merupakan seorang penyokong PAS tegar di kawasan berkenaan. Dikatakan juga, Izab Hambali merupakan sekutu kuat Yang Dipertua PAS Kulim-Bandar Baharu, Hasan Abdul Razak.

Seorang pengadu yang juga merupakan bekas rakan baik Ustaz Izab Hambali dalam laporan polis yang dibuatnya telah menyatakan bahawa Ustaz Izab telah 'memperkosanya' di rumah milik Ustaz Izab sendiri. Bahkan, kejadian yang serupa turut berlaku di rumah si pengadu dan di dalam kereta. Kejadian sebegitu, berlaku berulang beberapa kali. No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa