Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Saturday, June 09, 2012

APA AKAN TERJADI JAM 8 PAGI ESOK DI MELAKA???TINGGAL BEBERAPA JAM SAHAJA LAGI SATU SEJARAH BARU DALAM DUNIA MEDIA SOSIAL NEGERI MELAKA AKAN TERCIPTA

KONVENSYEN MEDIA SOSIAL 1MALAYSIA NEGERI MELAKA AKAN BERLANGSUNG BERMULA JAM 8 PAGI, 10 JUN 2012 DI MITC, AYER KEROH MELAKA.

PROGRAM YANG AKAN MENEMUKAN SEMUA PENGAMAL MEDIA SOSIAL DARI SELURUH DAERAH DI NEGERI MELAKA AKAN MENJADI SATU TITIK TOLAK PENERIMAAN MASYARAKAT DAN PEMIMPIN AKAN KEPENTINGAN MEDIA SOSIAL PADA MASA SEKARANG.

KEPADA YANG SUDAH BERDAFTAR DAN TERPILIH SEBAGAI PESERTA, PASTIKAN ANDA SEMUA HADIR AWAL BAGI MENGELAKAN KESESAKAN DI MEJA PENDAFTARAN.

KEPADA YANG MASIH BELOM MENDAFTAR, JANGAN RISAU. PELUANG UNTUK TURUT SERTA MASIH TERBUKA. PASTIKAN ANDA JUGA DATANG AWAL.

PELBAGAI HADIAH MENARIK DISEDIAKAN UNTUK PESERTA YANG BERTUAH. JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI.

JUMPA ANDA ESOK PAGI!!!

JPX

1 comment:

Mohd Lokman Bin Ramli said...

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/06/jelajah-konvensyen-media-sosial-1.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa