Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Sunday, April 29, 2012

VIDEO PANAS: BUKTI POLIS DISERANG BERTUBI-TUBI OLEH PERUSUH BERSIH 3.0

Selepas terdedahnya video serangan perusuh anjing pakatan terhadap kereta polis hingga menyebabkan 2 anggota parah,Haprak pakatan tercari cari bagaimana mahu perbodohkan rakyat untuk membuktikan mereka tidak bersalah.

Hujah mereka mudah,tujuan menterbalikkan kereta kononnya ada mangsa dibawah kereta.Maka berkokok dan menyalakkan haprak pakatan dengan video mereka sambil menuduh video yang disiarkan oleh TV3 dan PDRM sudah edit.


Video pertama adalah dari PDRM,anda boleh lihat bagaimana kereta tersebut diserang,malah cermin depan dipecahkan,manakala pemandu dibaling batu.
 
Video ini yang disorok haprak pakatan daripada pengetahuan umum.
Mana ada orang dibawah kereta?
Anda boleh lihat selepas anggota polis ditarik keluar dari kereta,beliau dipukul.
 Perusuh memukul anggota polis hingga parahRead more: http://www.pisau.net/2012/04/serang-polisvideo-yang-haprak-pakatan.html#ixzz1tQX7zTfo


SO...
APA KATA ANDA???
PEMBANGKAN NAK CAKAP APA???
NAK TUNJUK SIAPA SALAH???
KITA DENGAR JER SEMBANG DIORANG...
YANG PENTING..
JANGAN UNDI PR DALAM PRU13 NANTI...
HABIS CERITA...
ANJING MEMANG TAK BOLEH BERENTI MENYALAK...
BABI PULAK MANA BOLEH BERHENTI MENYONDOL...

JPX

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa