Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Wednesday, April 25, 2012

BELIA JASIN BUAT HAL PASAL BERSIH 3.0
MAJLIS GABUNGAN BELIA DAERAH JASIN, MELAKA TELAH MEMBUAT SATU LAPORAN POLIS BERKAITAN BERITA YANG MENGATAKAN ADA AGEN YAHUDI CUBA MENGADAKAN PERHIMPUNAN BERSIH 3.0 DI NEGERI MELAKA.

LAPORAN POLIS INI ADALAH UNTUK MENGGESA POLIS DAN PIHAK YANG BERKENAAN SUPAYA SEGERA MENYIASAT DAN BERTINDAK DALAM MEMASTIKAN BERSIH 3.0 INI TIDAK AKAN DILAKSANAKAN DI MELAKA.

MOHD NIZAM HJ OMAR, PENGERUSI MAJLIS GABUNGAN BELIA DAERAH JASIN MERANGKAP TIMBALAN PRESIDEN  GB4B MALAYSIA MENGETUAI KUMPULAN BELIA INI UNTUK MEMBUAT LAPORAN TERSEBUT.

KUMPULAN BELIA INI BIMBANG KESELAMATAN DAN KETENTERAMAN AWAM AKAN TERGANGGU DENGAN PERHIMPUNAN INI. MELIHAT KEPADA BERSIH 1 DAN 2, BANYAK HARTA AWAM ROSAK DIBINASAKAN DAN KEGANASAN YANG BERLAKU OLEH MEREKA YANG MENYERTAI PERHIMPUNAN TERSEBUT.

MEREKA JUGA BIMBANG EKONOMI MELAKA AKAN TERJEJAS KERANA PENIAGA DI MELAKA AKAN MENDAPAT KESAN BURUK  DARI PERHIMPUNAN INI.

IMEJ MELAKA SEBAGAI PUSAT TUMPUAN PELANCONG DAN BANDARAYA WARISAN DUNIA JUGA AKAN TERJEJAS BURUK JIKA BERSIH 3.0 TERLAKSANA. PELANCONG ANTARABANGSA AKAN BERTANGGAPAN NEGATIF SEKALIGUS MEMBUATKAN MEREKA TIDAK MAHU KEMBALI KE MELAKA PADA MASA AKAN DATANG.

SERAMAI LEBIH KURANG 30 ORANG BELIA TELAH HADIR KE IBU PEJABAT POLIS DAERAH JASIN UNTUK MEMBUAT LAPORAN POLIS.

TURUT HADIR JEZLEE BIN PIT, PENGERUSI TETAP MGBD JASIN DAN ZAINI BIN MUHAMAD, SETIAUSAHA KEHORMAT MGBD JASIN. 

JPX

5 comments:

YB Raz said...

banyak typo error ni tuan

Jiwa Paradox said...

TQ YB RAZ...

Anonymous said...

kat melaka pun ada bershit ni?

Anonymous said...

http://digg.com/newsbar/story/keikhlasan_ufb_bercakap_soal_permimpin_wajib_tonton_kerana_allah

Adi Kencana said...

Tahniah belia Jasin!!

NURUL IZZAH BODOH! ISU PENGUNDI HANTU PUN TAK FAHAM? Baca di sini...

http://apakecoh2.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa