Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Sunday, March 11, 2012

KENAPA TOK ALI KETAWA TERBAHAK-BAHAK!!!!

 

GAMBAR DARI CUCU TOK SELAMPIT!!!


CTS yang kebetulan berada di Melaka telah hadir di ceramah P"Gay"R yang menampilkan Ketua Srikandi mereka, Siti Aishah Shaikh Ismail dan ADUN DAP Ayer Keroh, Khoo Poay Tiong. Ceramah dimulakan dengan artis jalanan yang menghiburkan penonton dengan nyanyian sumbang mereka.


Ceramah ini dikatakan pemanas badan untuk ceramah Ketua Umum P"Gay"R, Anwar Ibrahim yang akan diadakan di Bachang, malam esok. Anwar Ibrahim dikatakan akan membawa 3 orang wakil Hamas untuk bersamanya di dalam ceramah tersebut. Tak tahulah mana Mat Bangla dipunggutnya untuk dibawa ke ceramah di Bachang malam esok.


Tahniah kepada orang Melaka yang memberi sambutan hangat kepada ceramah P"Gay"R. Sesak jalan dibuatnya. Hampir 5,000 hadir termasuk pelesit-pelesit yang gagal masuk ke dalam gambar CTS yang hanya menggunakan kamera dari tab.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa