Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Wednesday, February 29, 2012

USTAZ BADRUL AMIN LETAK JAWATAN:TUMPU KEPADA KEADILAN UNTUK ISTERI -ISTERI DAN ANAK-ANAKNYA


"KALAU DI BARAT, JIKA PEMIMPIN BERHADAPAN DENGAN SKANDAL BEGINI MEREKA AKAN LETAK JAWATAN."

ITU ADALAH KESEDARAN YANG ADA PADA USTAZ BADRUL AMIN YANG KINI BERHADAPAN DENGAN SKANDAL KHALWAT BERSAMA ISTERI ORANG.

USTAZ BADRUL AMIN NI MEMANG DAH TERKENAL DENGAN JENAYAH SILAMNYA. SELAIN SUKA MENGAMALKAN NIKAH DAN CERAI, USTAZ BADRUL AMIN JUGA TERKENAL DENGAN KAKI BELASAH ISTERINYA.

INI BUKAN BELASAH YANG ITU, TAPI BELASAH YANG SUNGGUH-SUNGGUH PUNYA. SAMPAI ISTERI SENDIRI PERGI REPORT POLIS SEBAB TAKUT DENGAN SUAMINYA SENDIRI IAITU USTAZ BADRUL AMIN.

BILA SKANDAL KHALWAT KELUAR, CARA PALING MUDAH DIA TUDUH UMNO PUNYA KERJA. DIA BERKERAS KATA DIA TAK BERSALAH DAN MACAM BIASA DIA PUSING CERITA 360 DARJAH.

TAPI DALAM KATA TAK BERSALAH, DIA KENA REHAT PULAK. PKR PUSAT ARAH USTAZ BADRUL AMIN REHAT HINGGA KESNYA SELESAI. MAKA DIA PUN TAMBAH DRAMA DENGAN KATA DIA SANGGUP LETAK JAWATAN DEMI SAYANGKAN PERJUANGAN PARTINYA.

TAPI KALAU BENAR  USTAZ BADRUL AMIN SAYANGKAN PERJUANGAN PKR TU, APA KATA LETAK SEMUA JAWATAN DALAM PKR. JANGAN SEBUK LAGI DALAM DUNIA POLITIK NI.

KALAU BETUL DIA TAK BERSALAH, BUKTIKAN BAHAWA DIA TAK BERSALAH.. BILA DAH SELESAI BARULAH KEMBALI KE ARENA POLITIK.

BILA DAH LETAK JAWATAN, BALIK RUMAH BETULKAN KELUARGA DULU. BETULKAN ANAK-ANAK. USTAZ NBADRUL NI PANDAI BUAT BINI DAN BUAT ANAK, JADIK BINI RAMAI MAKA ANAKNYA PUN RAMAI.

TUMPU PADA KELUARGA. PASTIKAN ANAK-ANAK TAK CONTOHI APA YANG USTAZ LAKUKAN SEKARANG. DIDIK ANAK DENGAN ILMU AGAMA YANG BENAR. 

KALAU ORANG BARAT MAMPU, KENAPA ORANG TIMUR TAK MAMPU??? APA LEBIHNYA BARAT DARI TIMUR??? 

JANGAN HANYA KERANA KAU SEORANG, ORANG BARAT NANTI LABELKAN ORANG TIMUR PENAKUT!!!

AKU PUN DENGAR-DENGAR ADA ORANG DAH PEGANG VIDEO KHALWAT USTAZ BADRUL AMIN. JADI SEBELUM IANYA TERSEBAR DAN MEMALUKAN KELUARGA, BAIK BERHENTI DAN BERTAUBAT!!!

ADA FAHAM???

JPX

1 comment:

Anonymous said...

DASAR PEMAKSIAT!!!

O_START HARAMJADAH!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa