Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Saturday, January 14, 2012

PAKATAN RAKYAT AKAN BUBAR DI KEDAH???

A.S: APA TANDANYA?
BIARPUN KONVENSYEN PAKATAN HARAM INI MENGUMPULKAN 3 PARTI KOMPONEN UTAMA MEREKA DARI SELURUH NEGARA, TERSERLAH KEGAGALAN MEREKA DI HARI PERTAMA.
ORANG CINA TAK MAU BUANG MASA LAYAN KONVENSYEN SIOK SENDIRI NIH. BAIK MEREKA BUAT PERSIAPAN NAK SAMBUT TAHUN BARU CINA MINGGU DEPAN.BENGAP BETUILA PENGANJUR PROGRAM NI..
ORANG MELAYU DAPAT KITA LIHAT SEMAKIN RAMAI MENJAUHI PAKATAN INI DISEBABKAN PENUH DENGAN RETORIK PALSU SERTA BANYAK MERUGIKAN SURVIVAL KAUM MELAYU ITU SENDIRI.
MANAKALA KAUM INDIA JUGA MENURUT PEMERHATIAN A.S, RAMAI YANG DAH KEMBALI KEPADA BN DISEBABKAN MEREKA DAH SEDAR DENGAN BANYAK PENIPUAN DAN TIPU DAYA , JANJI PALSU PAKATAN HARAM TERHADAP MEREKA.
AKHIRNYA JADILAH, KONVENSYEN GILA BABI DAN SYOK SENDIRI YANG TAK BERI APA PUN MANFAAT KEPADA RAKYAT!

ALOR SETAR: Konvensyen Pakatan Rakyat ke-3 bermula dengan sambutan hambar apabila sebahagian besar kerusi perwakilan yang disediakan diruang utama Stadium Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah Suka Menanti disini kosong.

Sehingga hampir pukul 10 pagi iaitu selepas sejam majlis bermula, kelihatan hanya kira-kira 1,200 perwakilan memenuhi ruang tempat duduk yang disediakan kepada lebih 2,000 perwakilan.Turut kosong kerusi dibahagian pemerhati yang hanya dipenuhi kira-kira 400 orang.

Sebelum ini Pengerusi Jawatankuasa Induk Konvensyen, Datuk Mahfuz Omar mensasarkan kehadiran lebih 5,000 perwakilan dan pemerhati pada konvensyen kali ini.Konvensyen yang bermula pada pukul 9 pagi itu dimulakan dengan pemeriksaan perbarisan Pemuda Pakatan Rakyat.-MSTAR
CEROI-HAMBAR!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa