Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Tuesday, October 25, 2011

VIDEO SKANDAL SEKS ADUN PAS DIBONGKARKANBuat sekian kalinya, PapaGomo, blogger handalan negara mendedahkan satu lagi video yang ada hubung kait dengan salah laku seks pemimpin Pakatan Rakyat.

Cerita tentang ADUN PAS ada skandal dengan bini orang dah macam biasa kita dengar sebab bukan setakat ADUN cabuk malahan Timbalan Presiden pun pernah ada skandal sedemikian rupa.

Kali ini PapaGomo tampilkan satu video cerita tentang bagaimana Ustaz Saidi, bekas orang kuat PAS menceritakan tentang skandal seks berlaku secara berleluasa di dalam Parti Islam Semalaysia ini.

Ambil sedikit masa untuk tonton dan nilai video ini. Apapun keputusan yang anda buat, pastikan pilihan anda bukanya PAS!!!


1 comment:

Anonymous said...

Kawan2 aku pernah mengatakan......
..HAJI PUN NAK MAKAN!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa