Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Sunday, September 18, 2011

GEMPAR: NIK AZIZ MUNTAH DARAH!!!BANDAR BAHARU: Seramai 20 anggota PAS ranting Kampung Permatang Pasir di sini, yang kecewa dengan tindak tanduk Timbalan Presiden parti, Mohamad Sabu akhir-akhir ini, mengambil tindakan keluar parti untuk menyertai UMNO Bahagian Kulim/Bandar Baharu.

Mereka diketuai Saridan Md Noh, 42, menyerahkan borang menyertai UMNO kepada Ketua UMNO Bahagian Kulim/Bandar Baharu, Datuk Abdul Aziz Sheikh Fadzir di majlis rumah terbuka Aidilfitri anjuran Pergerakan Pemuda UMNO Bagan Samak dan Pekan Bandar Baharu, di Wakaf Bandar Baharu, di sini, semalam. 
APA NAK HERAN...
ORANG SEMUA DAH TAHU...
PAS JADIKAN KOMUNIS SEKUTU...
RAMAI AHLI TAK SETUJU...
DULU PERJUANGAN TAK LAGU TU...
HARI NI SEMUA SEBAB MAT SABU...
AGENDA KOMUNIS DILETAK NOMBOR SATU...
AHLI -AHLI BENCI JADI TAK SEBULU...
JADI APA LAGI NAK TUNGGU...
DARI KENA SUNPAH JADIK BATU...
BAIK ANGKAT KAKI DULU....

KEPADA YANG DAH SEDAR, SYUKUR ALHAMDULILAH. SEMOGA DENGAN TINDAKAN BIJAK SAUDARA SEMUA DAPAT MEMBERIKAN KESEDARAN KEPADA SAUDARA KIRA YANG MASIH BELOM SEDAR DARI PENIPUAN PAS INI.

SEMOGA DENGAN KESEDARAN INI PERJUANGAN KITA MENEGAKAN AGAMA ISLAM, KEDAULATAN MELAYU SEMAKIN KUAT.

SEMOGA ALLAH MEMBUKAKAN HATI-HATI UMAT ISLAM DAN KAUM MELAYU YANG MASIH TERPEDAYA DENGAN DAKYAH JAHAT PAS HAMBA KOMUNIS INI...AMIN

JPX


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa