Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Tuesday, September 27, 2011

GEMPAR: KARPAL SINGH DISERANG STROKE DAN TAK BOLEH BERCAKAP


KUALA LUMPUR 24 Sept. - Pengerusi DAP, Karpal Singh digesa menyatakan pendapat serta pendiriannya mengenai rakaman video terbaru didakwa memaparkan imej Datuk Seri Anwar Ibrahim berjalan masuk dan keluar daripada lif bersama rakannya, Datuk Shazryl Eskay.
Naib Ketua Pergerakan Pemuda UMNO, Datuk Razali Ibrahim berkata, penjelasan Karpal Singah sebagai seorang peguam penting.

PAPAR 26 Sept. - Pengerusi DAP, Karpal Singh dicabar menyatakan pendiriannya berhubung video seks yang didakwa melibatkan Datuk Seri Anwar Ibrahim dengan seorang pelacur dari China, sekali gus menjelaskan ketetapan sebenar parti itu dalam isu berkenaan.
Ketua Pergerakan Puteri UMNO, Datuk Rosnah Abdul Rashid Shirlin berkata, sudah tiba masanya untuk Karpal berbuat demikian ekoran tersebarnya rakaman video terbaru yang didakwa memaparkan imej Anwar berjalan masuk dan keluar dari lif bersama rakannya, Datuk Shazryl Eskay.WEI SINGH...
APA PASAL DIAM???
LU KAN KING...
TAKUT KA???
KING MANA BOLEH TAKUT...
LU LAGI KATA LU RIMAU JELUTONG...
RIMAU MANA BOLEH TAKUT...
CAKAP LER APA ORANG SUDAH TANYA SAMA LU...


APA PASAL LU SENYAP???
BERAPA ANWAR SUDAH BAYAR SAMA LU??
KITA TAU LU TAU SIAPA ANWAR SEBENARNYA...
APA PASAL LU SANGAT COVER ITU ORANG...
ITU ORANG JAHAT LAH SINGH...
JANGAN TOLONG SAMA DIA...
KASI TAU RAKYAT MALAYSIA SIAPA DIA...
NANTI LU BOLEH DAPAT PAHALA...


WEI SINGH...
CUKAP-CUKUPLAH...
LU PUN SUDAH TUA...
APA LAGI LU SIMPAN ITU RAHSIA...
KASI TAULAH SAMA KITA....
ADA BERANI KA???


JPX

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa