Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Sunday, March 16, 2014

PENYOKONG FANATIK ANWAR IBRAHIM PUNCA MH370 HILANG!!!???

Embedded image permalink

AKHBAR LUAR NEGARA SUDAH MULA BUKA CERITA KEHILANGAN MH370 ADALAH DISEBABKAN KAPTEN PESAWAT TERSEBUT TERLALU KEPADA ANWAR IBRAHIM.

POLIS SEDANG MENYIASAT KEMUNGKINAN JURU TERBANG MH370 TERLIBAT DALAM DAKWAAN RAMPASAN PESAWAT TERSEBUT.

THE MAIL PADA AHAD MENDAPATI KAPTEN ZAHARIE AHMAD SHAH ADALAH PENYOKONG TEGAR KETUA PEMBANGKANG MALAYSIA, ANWAR IBRAHIM. KAPTEN 53 TAHUN ITU DIDAPATI TELAH HADIR KE MAHKAMAH UNTUK MEMBERIKAN SOKONGAN MORAL KEPADA KETUA PEMBANGKANG ITU YANG TELAH DISABITKAN BERSALAH MELIWAT DAN DIJATUHI HUKUMAN PENJARA 5 TAHUN OLEH MAHKAMAH RAYUAN MALAYSIA.

SUMBER DARI POLIS JUGA TELAH MENGESAHKAN BAHAWA KAPTEN SHAH ADALAH AKTIVIS PEMBANGKANG YANG LANTANG BERSUARA DAN MEMUNGKIN KEPUTUSAN MAHKAMAH YANG TIDAK MEMIHAK KEPADA PEMIMPINNYA TELAH MENDORONG BELIAU BERTINDAK LUAR JANGKAAN HINGGA MENGAKIBAT PESAWAT MH370 HILANG SEHINGGA HARI INI.

SEMALAM, POLIS TELAH MENGELEDAH RUMAH KAPTEN DAN PEMBANTU KAPTEN PESAWAT MALANG MH370 DAN TIADA LAPORAN TERKINI TENTANG PENGELEDAHAN TERSEBUT.

MOHON ANWAR IBRAHIM ULAS SIKIT PASAL CERITA INI.

SUMBER BERITA DARI >>>SINI<<<


JPX
Timeline: The above graphic shows how the situation may have developed

Sudden ascent and dive points to cockpit takeover

3 comments:

Anonymous said...

Saya agak percaya dgn teori ini,kerana gulungan yg menyokong Anwar sekarang adalah mereka yg fanatik dan tidak rasional lagi.Mereka yg rasional sudah lama meninggalkan PKR.Setelah sedemikian banyak bukti kukuh yg di kemukakan ,juga gelagat Anwar yg seringkali mencurigakan,gulungan fanatik dan tidak rasional akan terus mempercayai Anwar atau apa saja yg di ucapkan oleh Anwar.

Anonymous said...

Memang ada kemungkinan..dia dtg ke mahkamah pada hari tersebut..mungkin sebab terlalu kecewa anwar dipenjara..sampai hilang pertimbangan..ini simptom2 sifat fanatik

Anonymous said...

Memang ada kemungkinan..dia dtg ke mahkamah pada hari tersebut..mungkin sebab terlalu kecewa anwar dipenjara..sampai hilang pertimbangan..ini simptom2 sifat fanatik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa