Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Monday, February 04, 2013

ANWAR IBRAHIM TERUS DI MALUKAN DI ALOR GAJAHSEMALAM AKU DAPAT BERITA YANG ANWAR HABISKAN MASA SATU HARI SUNTUK BERKEMPEN DI MELAKA.

AKU SECARA PERIBADI MEMANG TAK AMIK PUSING SEBAB AKU YAKIN DAN PERCAYA BAHAWA ORANG MELAKA MEMANG CERDIK PANDAI SEBAB TU TAK MUDAH TERPEDAYA DENGAN PEMBOHONGAN YANG DI BAWA OLEH ANWAR DAN PKR.

TAPI BILA ORANG DAH MULA CERITA, KENALAH KITA DENGAR. BILA DAH MULA DENGAR SERONOK JUGAK CERITA DIA.

KISAH DIA BILA ANWAR AL JUBURI NI DIJADUALKAN UNTUK BERBOHONG DI ALOR GAJAH, MELAKA.


BILA DAPAT TAHU AGEN YAHUDI DAN PELIWAT NAK DATANG KAMPUNG MEREKA, ORANG ALOR GAJAH PUN MACAM BIASA STANDBY APA YANG PATUT.

ANWAR NAK BUAT CERAMAH, ORANG ALOR GAJAH PUN STANDBY PENCERAMAH UNTUK LAWAN CERAMAH ANWAR.

ORANG PKR PUN SEBUK KUMPULKAN ORANG SEKELILING UNTUK RAMAIKAN CERAMAH MEREKA TETAPI TERNYATA GAGAL. ORANG ALOR GAJAH TAK LAYAN ANWAR IBRAHIM.


YANG DATANG PUN BEBERAPA KERAT JER. HANYA ORANG PAS TOTOK YANG MEMANG TERKENAL SEBAGAI HAMBA ABDI DALAM PAKATAN YANG BUAT SEBUK KAT TAPAK CERAMAH.

YANG HADIR PUN RATA-RATA ADALAH ORANG LUAR DARI ALOR GAJAH. SENANG CERITA, TAKDE UNDI KAT STU LER...

AKU DIKHABARKAN, PKR TERPAKSA GUNAKAN BAS UNTUK ANGKUT ORANG DARI TAMPIN DAN SEREMBAN UNTUK MERIAHKAN MAJLIS MEREKA YANG TAK BERAPA NAK RAMAI ORANG TU.


ORANG PAS PULAK DIKERAH UNTUK BAWAK ANAK-ANAK KECIL MEREKA SEKALI UNTUK NAMPAK RAMAI MAJLIS TERSEBUT.

ITU LER DIA ORANG PAKATAN PEMBANGGANG. SANGGUP BUAT APA SAHAJA UNTUK MENIPU RAKYAT DEMI KUASA YANG MEREKA GILAKAN.

TAHNIAH JUGAK KEPADA ORANG ALOR GAJAH YANG TERUS SETIA BERSAMA BN DAN DENGAN BERANI SECARA TERANG-TERANGAN MENUNJUKAN KEBENCIAN MEREKA TERHADAP AGEN YAHUDI SERTA PELIWAT TERKENAL INI. 

KORANG BOLEH NENGOK VIDEONYA >>> DI SINI<<<ANWAR MUNGKIN DAH HILANG INGATAN BAHAWA MELAKA ADALAH KUBU KUAT BN DAN AKAN TERUS KUAT UNTUK MENGHADAPI PRU 13. SEBAB ITU PKR DAN PAS LANGSUNG TAKDE KERUSI KAT MELAKA NI...

JPX

3 comments:

Anonymous said...

Bang, nape gambar takleh loading ni..??

Anonymous said...

Tu apahal ada lahabau Kelate dtg tmpt org pakai baju Royalti tu

Anonymous said...

Ada lagi pencacai ANWAR kat melaka yang sanggup masuk jel kerana Anwar, bila kena tangkap dengan Polis dia lak rasa megah, bangga sambil mencabar Polis lagi...dia ingat Nuar Berahim ni nak pandang sangat apa yang dia buat ke...sebab apa dia buat mcm tu sebab arwah bapak dia baik dengan Si Nuar Berahim ni...aku nak nasihat kan budak hingusan ni...TOBAT lah...cukup lah..jangan jadi tukang sapu NAJIS NUAR ni...tak ada paedahnya...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa