Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. al-Baqarah (2) : 120

Saturday, October 15, 2016

BUAT MALU NEGERI MELAKA:RAFIQ MAMAK KENCING MEDIA!!!

BERITA RAFIQ KENCING MEDIA >>>DI SINI<<<
BUDAK RAFIQ NI AKHIRNYA "TUMBUH TELUR" BILA UMUM KELUAR UMNO PETANG TADI. SEPERTI YANG DIJANGKA, DIA AKAN GUNA MEDIA UNTUK TUNJUK GEMPAK. WALAUPUN TAK BERAPA KERAT KONONNYA AHLI UMNO YANG IKUT DIA, TAPI PUBLISITI MESTI MAHU BEST. HABIS LOKOS KENA KENCING RAKAN MEDIA YANG HADIR YANG TERDAHULU DIMAKLUMKAN OLEH BUDAK RAFIQ INI BAHAWA  BEGITU RAMAI YANG AKAN KELUAR UMNO BERSAMA DIA PADA HARI INI. KALAU TENGOK GAMBAR, 40 ORANG PUN TAK SAMPAI. 

RAFIQ NI BARU 2,3 HARI MAIN POLITIK. DIA JENIS YANG GELOJOH DAN BUDAK YANG TAK RETI SABAR. KELEBIHAN DIA KENAL ORANG ATAS DAN ADA BANYAK DUIT. DULU BILA DIA DAPAT RASA DSU IDRIS HARON AKAN JADI KETUA MENTERI MELAKA, DIA CEPAT-CEPAT TUKAR KEAHLIAN DARI UMNO BAHAGIAN KOTA MELAKA KEPADA UMNO BAHAGIAN TANGGA BATU.

SEMUA SEBAB DIA RASA DIA PANDAI MAIN POLITIK. TAPI ORANG BUKAN BODOH MACAM DIA, JADI BANYAK HAJAT DIA DALAM POLITIK DI MELAKA TAK KESAMPAIAN. DALAM BELIA PULAK, DIA SANGGUP KELUAR DUIT UNTUK TUBUH PERSATUAN BELIA DIA SENDIRI SEBAB DIA KEMARUK NAK JADI PENGERUSI.

DIA MENANG JADI EXCO PEMUDA PUN SEBAB KITA DI MELAKA TAKDE WAKIL LAIN KECUALI DIA, SO KITA BAGI JUGA UNDI PADA DIA. MASA DIA JADI EXCO PUN BUKAN LER BAIK SANGAT KERJA DIA. SKANDAL BAG SEKOLAH DIA JER, HABIS SATU MELAKA PUNYA PEMUDA LOKOS KENA KENCING.  TAKDE SATU BENDA BAIK YANG DIA BAWA KE MELAKA SEPANJANG DIA JADI EXCO KECUALI SIAPA YANG NASIB BAIK DAPAT KURMA SEKOTAK MASA BULAN PUASA.

KALAU DAH NAMA BUDAK, MESTI ILMU DAN AKAL BELOM BERAPA LENGKAP. KALAU TIDAK, TAK KAN DRIVER DIA SENDIRI KANTOIKAN DIA PUNYA VIDEO PUNCA DIA DIHUKUM LEMBAGA DISPLIN UMNO. PADAN MUKA KAU RAFIQ, KAU KENAKAN ORANG, ORANG DEKAT-DEKAT KAU JER MAINKAN KAU BALIK.

KALAU DAH NAMA BUDAK, BACA PUN MESTI TAK BANYAK DAN BANYAK LAGI DIA TAK TAHU. KALAU DIA LUPA ATAU TAK TAHU, UMNO INI DAH LALUI MACAM-MACAM BENDA DAN DENGAN KUASA ALLAH UMNO MASIH TUNJANG PARTI PEMERINTAH DI MALAYSIA SEHINGGA HARI INI. KAU BELON BERANAK, SILAP-SILAP MAK AYAH KAU PUN BUJANG LAGI, UMNO DAH LALUI SEMUA BENDA NI.

1951- AHLI UMNO KELUAR PART DAN TUBUH PAS

1989- AHLI UMNO KELUAR PARTI DAN TUBUH SEMANGAT 46

1999- AHLI UMNO KELUAR PARTI DAN TUBUH KEADILAN (KONONNYA)

2016- AHLI UMNO KELUAR PARTI DAN TUBUH BERSATU (KONONNYA)

HARI INI- RAFIQ DAN BEBERAPA KERAT KELUAR UMNO

UMNO DAH LALI DENGAN BENDA MACAM KAU BUAT HARI INI DAN HIKMAHNYA, UMNO JADI BERTAMBAH SUCI BILA AHLI-AHLI YANG MACAM KAU DAN BEBERAPA KERAT NI TINGGALKAN PARTI. MAHATHIR SENDIRI PUN KELUAR MASUK UMNO BERAPA KALI, ALHAMDULILAH UMNO TETAP MACAM NI JUGAK. KALAU SETAKAT TAK SAMPAI 40 ORANG, LUPAKANLAH ANGAN-ANGAN KAU TU. BAIK KAU TERUS BERNIAGA TAMBAH LAGI HARTA UNTUK KELUARGA KAU.

AKU TAK PERASAN PULAK BERAPA RAMAI ORANG MELAKA YANG IKUT DIA KELUAR TADI TAPI YANG PASTI INI ADALAH SATU KEBAIKAN BESAR PADA UMNO BILA MUSANG BERBULU AYAM YANG DURJANA BERJAYA DIKANTOIKAN DAN TIDAK BERSAMA UMNO LAGI.

INSYALLAH, UMNO AKAN TERUS KEKAL BERKUASA DAN MUNGKIN DENGAN KETIADAAN BUDAK MACAM RAFIQ NI, ALLAH TERUS PERMUDAHKAN SEGALA USAHA MURNI PARTI KERAMAT ORANG MELAYU INI. AHLI UMNO TERUSKAN KERJA KITA DAN TAK PAYAH CERITA LAGI PASAL BUDAK RAFIQ MAMAK NI. BAGUSLAH DIA BERSAMA DENGAN MAHATHIR YANG KATANYA KETURUNAN MAMAK JUGAK....KIKIKIKI.


JPX


1 comment:

Unknown said...

Apa pun yang paling Utama yang perlu ada pada pemimpin melayu itu ada lah JIWA MELAYU itu sendiri.barulah boleh memimpin dan menjayakan agenda keperkasaan melayu dalam Segala bidang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Portal Berita Semasa